Networking — August 17, 2016 at 6:31 am

ManageEngine -Managementul performanței rețelelor devine ușor, eficace și scalabil

by
ManageEngine
Soluții pentru managementul fiecărui aspect al performanței rețelelor

Managementul infrastructurii rețelelor și centrelor de date – OpManager

Software de management rețea integrat pentru rețelele IT din ziua de azi! Managementul performanței rețelelor este întotdeauna o mare provocare.
Această provocare se dublează când se utilizează mai multe produse de management. OpManager v12, este prima soluție de management integrat de rețea din lume cu un management rapid, inteligent și adevărat. Se oferă o monitorizare out-of-the-box pentru rețea, servere fizice și virtuale, analiză de bandă rețea, arhivare și analiză evenimente firewall , management de configurație și schimbare și managementul adreselor IP și porturilor din switch, furnizând toată vizibilitatea și controlul necesar asupra întregii rețele.
• Software de management infrastructură de rețea și centre de date pentru întreprinderi mari, furnizori de servicii și SME.
• Fluxuri automatizate, motor de alertare inteligent, reguli de descoperire configurabile, și șabloane extinse.
• Plug-in-uri pentru managementul configurațiilor și schimbărilor, managementul adreselor IP precum și monitorizarea rețelei,  aplicațiilor, bazelor de date, virtualizării și monitorizarea benzii bazată pe NetFlow.
• Interfață ușor de utilizat și rulare rapidă.

Managementul analizei de trafic și bandă rețea – NetFlow Analyzer

NetFlow Analyzer, este o unealtă completă de analiză de trafic care oferă o vizibilitate în timp real a performanței de bandă a rețelei bazată pe tehnologia flow.
NetFlow Analyzer, ca unealtă primară de monitorizare bandă, optimizează mii de rețele din întreaga lume prin oferirea unei imagini complete asupra benzii și caracteristicilor traficului de rețea.
NetFlow Analyzer este o soluție unificată care colectează, analizează și raportează consumul de bandă rețea și de către cine.
NetFlow Analyzer este un partener de încredere optimizând utilizarea benzii de rețea a peste un milion de interfețe din întreaga lume separat de analiza criminalistică de trafic în rețea.
• Unealta de monitorizare bandă, trafic și securitate analitică oferă o vedere în timp real a performanței benzii de rețea.
• Colectează și analizează date din rețea despre cine utilizează rețeaua și pentru ce o utilizează.
• Activează detecția timpurie și remediază rapid problemele de rețea, QoS și SLA , anomalii de securitate și multe altele.
• Suportă tehnologia Cisco și Ciscocompatibilă (NetFlow, IP SLA, WAAS, și Medianet)

Managementul configurațiilor de rețea – Network Configuration Manager

Network Configuration Manager este o soluție, bazată pe web, de management configurații, schimbare și conformitate rețea (NCCC M), multi-vendor pentru switch-uri, routere, firewall și alte echipamente de rețea. Mii de administratori de rețea din întreaga lume au încredere în Network Configuration Manager ajutându-i să automatizeze și să controleze total întreg ciclul de viață al managementului configurațiilor echipamentelor.
• Soluție bazată pe web și multivendor de management al configurațiilor, schimbării și conformitate rețea (NCC M) pentru switch-uri, routere, firewall, și alte echipamente de rețea.
• Soluție integrată pentru automatizarea și controlul întregului ciclu de viață al managementului configurațiilor.
• Interfața grafică de utilizator unică și centralizată pentru administrarea configurațiilor, controlului schimbărilor și automatizarea sarcinilor.

Managementul adreselor IP și porturilor din switch – OpUtils

OpUtils este un software de management adrese IP & Switch Port care ajută inginerii de rețea să administreze cu ușurință spațiul
adreselor IP și a porturilor din switch. Cu un cuprinzător set de peste 30 de unelte, soluția ajută la monitorizarea rețelei îndeplinind
sarcini de detecție a intruziunilor echipamentelor în rețea, verificare de bandă utilizată, monitorizare disponibilitate echipamente
critice, copie de siguranță pentru fișiere de configurație Cisco și multe altele.
• Descoperire, scanare și management adrese IP în rețeaua organizației.
• Cartografiază fiecare port din switch împreună cu echipamentul conectat la el până la locația fizică.
• Identifică și blochează sisteme și echipamente neautorizate înainte de a penetra rețeaua.
• Copie de siguranță a fișierelor de pornire și configurație pentru routere Cisco și switch-uri.
• Monitorizează și analizează în timp real utilizarea benzii de rețea a oricărui echipament SNMP.

ManageEngine simplifică managementul IT cu produse software convenabile care oferă ușurință în utilizare pentru necesitățile IMM-urilor cât și caracteristici eficace pentru cerințele companiilor foarte mari.
Mai mult de 120.000 de companii de pe întreg globul – inclusiv oricare trei din cinci companii listate în Fortune 500 – au încredere în produsele Manage Engine ca să-și administreze rețeaua și centrele de date, aplicațiile și securitatea serviciilor IT .

Soluțiile ManageEngine sunt disponibile în România prin distribuitorul autorizat Romsym Data. (www.romsym.ro)