Hardware — August 31, 2016 at 2:54 pm

Primul notebook de gaming cu ecran curbat

by

 

 

 

Notebook Acer Predator 21 X
Notebook Acer Predator 21 X

Predator 21 X este noul produs-erou pentru seriile de gaming Acer, dar și cel mai avansat laptop de pe piață în momentul actual. Este primul notebook din lume care vine cu ecran curbat de 21 inch (2560 x 1080) și unghi extins de vizualizare, pentru o experiență de joc captivantă.

Totodată, integrează tehnologia eye-tracking Tobii (senzori și software infraroșu) care generează interacțiuni precum țintirea, identificarea inamicilor și acoperirea, prin urmărirea ochiului jucătorului pe ecran. Experiența de joc este una mult mai intensă prin faptul că oferă jucătorului mult mai multe perspective în timp ce parcurge diverse trasee în joc.

Predator 21 X rulează a 7-a generație de procesoare Intel® Core™ și încorporează două plăci grafice GTX NVIDIA® GeForce® 1080 în SLI, pentru o experiență de joc mult îmbunătățită.

Ecranul curbat integrează tehnologia NVIDIA® G – SYNC™ pentru a asigura un gameplay precis, în orice scenariu. Alături de grafica de top, Predator 21 X vine cu sistem de sunet SoundPound 4.2+ (4 boxe și 2 subwoofere) și sunet Dolby®. Notebook-ul dispune, de asemenea, de o arhitectură avansată pentru răcire cu 5 ventilatoare, dintre care 3 sunt ventilatoare AeroBlade™, ultra- subțiri, din metal, pentru a diminua excesul de căldură în timpul sesiunilor intense de gaming.

Predator 21 X dispune de tastatură mecanică cu switch-uri Cherry® MX și setări personalizate pentru iluminare RGB pentru fiecare tastă în parte. În afară de aspectul curbat, tastatura numerică a laptopului Predator 21 X este o altă noutate, deoarece poate fi întoarsă și transformată într-un touchpad Precision.