NEWS — September 1, 2016 at 2:57 pm

D-Link colaborează cu Silicon Labs

by

iStock_000000833867MediumD-Link și Silicon Labs își unesc forțele pentru a accelera procesul de dezvoltare tehnologică și implementare a soluțiilor smart home.

Această colaborare constituie o punte între portofoliile de tehnologie ale celor două companii: pe de o parte forța companiei D-Link în ceea ce privește design-ul și producția dispozitivelor de networking pe segmentul Consumer, precum și reputația ecosistemului mydlink™ Home, iar de cealaltă parte expertiza companiei Silicon Labs în dezvoltarea de semiconductori și module inteligente ce utilizează protocoale de comunicații fără fir precum ZigBee, Thread, Bluetooth și Wi-Fi.

Combinația unică a acestor tehnologii, capacitatea de producție și poziția solidă pe care cele două companii o au pe piața vor asigura clienților lor accesul imediat la cele mai inovative soluții smart home și tehnologii inteligente de măsurare. Acest parteneriat permite companiei D-Link să livreze soluții personalizate de automatizare a locuinței, produse pentru contorizare și securitate care integreaza tehnologii hardware și software Silicon Labs.

Produsele vor fi proiectate, vor beneficia de asistență tehnică și vor fi distribuite prin rețeaua de distribuție D-link, în acest mod asigurându-se penetrarea rapidă a tehnologiilor Silicon Labs pe această piață în continuă dezvoltare.