EDUCATIE / JOB — September 1, 2016 at 12:56 pm

Telekom Romania continua proiectul Teimplici.ro

by
Proiectul Teimplici.ro
Proiectul Teimplici.ro

Telekom Romania anunta o noua editie a proiectului Teimplici.ro, care se va concentra pe identificarea proiectelor implementate in comunitati cu ajutorul noilor tehnologii informatice in domeniile educatie, sanatate, mediu, inovatie, dezvoltare si protectie sociala.

„In primele editii ne-am propus sa identificam parteneri de investitii ONG-uri din Romania care promoveaza tehnologiile informatice si de comunicatii in beneficiul comunitatilor, prin proiecte in domeniile inovatie, dezvoltare si protectie sociala. O sa facem tot posibilul ca proiectul Te Implici sa continue si sa atraga tot mai multe organizatii dornice sa gaseasca solutii creative la niste probleme reale. In acest sens, Telekom Romania aloca si anul acesta fonduri de pana la 70.000 de euro, echipa fiind determinata sa continue gratie rezultatelor pozitive de pana acum”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare grupul de companii Telekom Romania.

Fiecare organizatie non-guvernamentala, in parteneriat cu cel putin o alta organizatie eligibila, poate inscrie pe platforma Teimplici.ro maxim trei proiecte, in oricare din cele sase domenii din concurs, respectand tema editiei din acest an – Parteneriate inteligente pentru comunitate. Perioada de inscriere a proiectelor este 1– 30 septembrie 2016.