Evenimente — September 5, 2016 at 3:33 pm

Service Return participă la Web Summit 2016

by

Service-Return.com, platforma românească de garanții și garanții extinse”door to door”, oriunde din Europa, a fost selectată şi invitată la Web Summit 2016, cel mai mare eveniment de tehnologie din lume, ce va avea loc în Lisabona. Obiectivul companiei, prin participarea la eveniment, este atragerea de investitori puternici, care pot susţine extinderea Service Return în ţările din Peninsula Iberică, dar şi în Statele Unite ale Americii.

Platforma Service-return.com
Platforma Service-return.com

Service Return va fi prezentă la ediția din acest an a Web Summit cu un stand expozițional, în cadrul proiectului Alpha, dedicat start-up-urilor. Evenimentul va reuni peste 50.000 de participanți, dintre care mai bine de 7.000 sunt directori executivi, și peste 20.000 de companii din 150 de țări.

Participarea la Web Summit 2016 asigură creșterea vizibilității companiei în sectorul tech european și o mai bună poziționare pe piața din Vest, unde consumatorii sunt mult mai conștienți de necesitatea serviciilor oferite de companie.

Web Summit 2016, eveniment organizat în perioada 7 – 10 noiembrie, la Lisabona, va avea, în acest an, printre speakeri și participanți, și directori executivi de la companii de top la nivel mondial, precum Renault, Logitech, Spotify, Manchester United, IBM, Withings, eBay, Cisco Systems, Twitter, General Electric, Amazon, American Express, Coca-Cola, Seedcamp sau Facebook.