NEWS — September 7, 2016 at 9:17 am

Marius Potorac, noul Key Account Manager al Axis Communications

by
Marius Potorac
Marius Potorac

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă numirea lui Marius Potorac în funcţia de Key Account Manager. Din poziţia sa, Marius va avea rolul de a extinde portofoliul de parteneri ai Axis Communications, negocia contractele comerciale şi stabili activităţile de marketing.

“Industria de supraveghere video din România este într-o continuă creştere, avantajele oferite de camerele IP Axis depăşind graniţele securităţii. Experienţa lui Marius ne va ajuta să dezvoltăm şi să consolidăm canalul de distribuţie şi să abordăm noi verticale de business. Sunt convins că Marius va juca un rol esenţial în crearea de noi oportunităţi şi implementarea de soluţii tehnologice de ultimă generaţie”, a declarat Marketa Bauerova, Sales Manager Central Europe, Axis Communications.

Marius a lucrat în ultimii patru ani pentru compania Atlas Corporation, fiind responsabil cu dezvoltarea canalelor de distribuţie din România şi din Republica Moldova, coordonarea activităţilor de marketing şi vânzarea către conturile corporate. Anterior acestei poziţii, Marius a deţinut funcţia de Business Development Manager în cadrul SKIN Media, pentru brandul Nikon.