EDUCATIE / JOB — September 8, 2016 at 12:24 pm

Campania Back to School vine cu reduceri speciale pentru elevi

by
Campania Back to School
Campania Back to School

Compania Vitacom Electronics aduce reduceri semnificative la o gamă largă de produse și vor fi disponibile în magazinele din Cluj-Napoca, Braşov, Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Oradea, Bacău şi Arad. Campania Back to School se va desfăşura în perioada 12-17 septembrie. Astfel, elevii care vor veni în magazin cu un carnet de elev valid vor primi o reducere de 25% la produsele speciale pentru ei.

Promoţiile includ mai multe categorii de produse, cum ar fi audio-video, IT&C, decoraţiuni, cabluri şi conectică, prelungitoare și produse de iluminat. Prin urmare, tot ce îi poate fi necesar unui elev sau student pentru a putea învăţa în cele mai bune condiţii. Sloganul acestei campanii care vine în sprijinul elevilor este „Copiii reprezintă viitorul, iar noi investim în viitor” și reflectă determinarea pe care Vitacom o are în susținerea noii generații care, în următorii ani, va influența foarte mult societatea.
De asemenea, în perioada menţionată, clienţii care vor cumpăra produse în valoare de cel puţin 100 de lei vor primi o reducere de 25% la anumite categorii selectate. Această a doua campanie de reduceri este concepută pentru a sărbători și 25 de ani de activitate a companiei Vitacom Electronics. Totodată, în octombrie, Vitacom va organiza și campania „Back to University“ destinată studenților.