Business — September 8, 2016 at 1:16 pm

Fuziunea Dell-EMC este finalizată

by
Fuziunea Dell-EMC
Fuziunea Dell-EMC

Dell Technologies a finalizat achiziţia EMC Corporation, și creează un lider de piaţă de 74 miliarde USD1 cu un portofoliu tehnologic extins care poate să rezolve probleme complexe pentru clienţii din zonele cu creştere rapidă precum cloud hibrid, centre de date definite prin software, infrastructură convergentă, platform-as-a-service, analiză de date, mobilitate şi cibersecuritate.

 

Dell Technologies deserveşte 98% dintre companiile Fortune 500 şi cuprinde mai multe business-uri lider de piaţă. Cele mai mari şi mai cunoscute astfel de business-uri sunt Dell client solutions şi Dell EMC infrastructure solutions – amândouă fiind sprijinite de Dell EMC Services. În plus, Dell Technologies include Boomi, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream şi VMware.

Această structură unică îmbină determinarea şi inovarea unui start-up cu dimensiunea globală şi serviciile unei companii mari. Astfel, Dell Technologies va putea să se concentreze și mai mult pe livrarea de produse și servicii inovatoare și pe investiții în cercetare-dezvoltare, pe vânzări şi marketing, servicii şi suport. În același timp, să ofere soluţii mai eficiente, dar și costuri eficientizate pentru clienţi. Mai mult, noua companie cu acționariat privat îşi va face publice rezultatele financiare, fapt care îi va permite să se concentreze mai puternic asupra investiţiilor din cadrul ecosistemului clienţilor şi partenerilor pe termen lung.