IT in World — September 16, 2016 at 8:58 am

Depozitele de date intră într-o nouă eră

by
Depozit de date
Depozit de date

SAP a dezvoltat o nouă generație de depozit de date, aducând aceste tehnologii într-o nouă eră. SAP BW/4HANA este un nou serviciu de tip depozit de date pentru operarea în timp real, destinat pentru implementare locală sau în cloud. Prin noul depozit de date, SAP oferă o soluție mai scalabilă, operând în timp real, fiind dedicată companiilor care se digitalizează și procesează date în timp real.

BW/4HANA este disponibil pentru implementarea locală dar și prin Amazon Web Services și SAP HANA Enterprise Cloud (HEC). De asemenea noul BW/4HANA va fi disponibil în mediile cloud. SAP a lansat noul produs ca o nouă fundație pentru depozitarea locală a datelor, oferind interactivitate cu datele de arhivă și cu datele actuale care sunt stocate în companie sau înafara acesteia.

Viziunea SAP pentru viitorul depozitelor de date este funcționalitatea prin cât mai puțină circulație și copiere a datelor, prin analiza acestora unde sunt stocate inițial.

Ca principale funcții, SAP BW/4HANA oferă o platformă completa pentru managementul și rularea unor afaceri digitale, combinând datele SQL și datele din aplicație. Performanța este crescută prin noi algoritmi de analiză în memorie și printr-o nouă interfață de utilizare pentru o mai bună modelare a fluxurilor de date. Această nouă interfață ajută și la dezvoltarea mai ușoară a aplicației. Managementul datelor și costurile de stocare se reduc odată cu implementarea distribuției automate a datelor multi-temperatură. De asemenea se oferă o migrare și implementare a datelor, cu un management unificat și un suport implementat, ca funcții standard pentru clienți.

Tranziția de la SAP Business Warehouse la noua generație 4HANA se face ușor, printr-un set de utilități incluse.