Hardware — September 19, 2016 at 9:15 am

BenQ a lansat la Dremhack București 2016, cel mai nou monitor de eSports – ZOWIE XL2735

by
benq
Monitor BenQ eSports XL2735

BenQ a lansat în cadrul Dreamhack ZOWIE Open Bucuresti 2016 noul monitor eSports XL2735, sub marca ZOWIE by BenQ și a prezentat întreaga gamă de monitoare eSports Zowie. Fiind sponsorul principal al evenimentului de anul acesta, ZOWIE a susținut performanțele echipelor profesioniste de pe scena principală, punând la dispoziția acestora cele mai performante monitoare de eSports din seria XL, în timp ce vizitatorii standului ZOWIE by BenQ au avut șansa să testeze noul monitor XL2735, precum și gama de periferice eSports de la ZOWIE.

Noul XL2735 este o adevărată “bestie” ce încorporează cele mai noi tehnologii în materie de optimizare a imaginii și a gameplay-ului. Este un monitor destinat profesioniștilor dar și pasionaților de eSports, ce oferă o diagonală impresionantă de 27” și o rezoluție QHD, pentru a nu se pierde nici un detaliu de joc. Are la bază un panel TN special, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh la 144Hz.


La fel ca si predecesorul său, include tehnologia Black eQualizer, Color Vibrance și Flicker Free, însă spre deosebire de acesta vine dotat cu noua tehnologie BenQ Dynamic Accuracy, capabilă să optimizează gameplay-ul și să reducă efectele de blur și ghosting ce apar la jocurile cu acțiune rapidă precum CSGO sau Overwatch.