Hardware — September 20, 2016 at 2:55 pm

Dell lansează laptopuri Vostro de generaţie următoare

by
Laptop Vostro 5000 14
Laptop Vostro 5000 14

Dezvoltate pentru creşterea productivităţii, accesibilitate excepţională, suport şi securitate remarcabile, cele trei laptopuri Vostro de generaţie următoare oferă caracteristicile aşteptate de la linia de produse Vostro, de care au nevoie micile afaceri.

Noile laptopuri din seria Vostro 5000 de 14 şi 15 inci oferă un design zvelt şi portabilitate mare – modelul de 14 inci are doar 18,5 mm grosime şi o greutate de start de 1,59 kg1. Modelul oferă un ecran FHD opţional. Seria Vostro 14 şi 15 5000 dispune de un aspect premium, cu un înveliș metalic neted ce vine în multiple opţiuni de culoare.

Laptopurile oferă performanţe puternice şi expandabilitate cu procesoare până la Intel Core i7 de generaţie 7, memorie video de până la GDDR5 4GB, disc dur de până la 1TB, SSD de până la 256GB sau un disc dual opţional HDD plus SSD pentru adăugarea uşoară de stocare suplimentară. De asemenea, oferă memorie de până la 16 GB, care poate fi extinsă până la 32GB. Din grijă pentru securitate, aceste laptopuri furnizează un cititor de amprente digitale opţional cu Windows Hello, care permite clienţilor să se logheze cu o simplă atingere, şi oferă securitate de nivel comercial prin furnizarea de protecţie hardware şi stocare pentru chei de criptare cu hardware TPM 2.0.

Generaţia următoare a laptopului Vostro 3000 de 15 inci (modelul 3568) oferă opţiuni de securitate şi caracteristici de productivitate pentru afacerile mici preocupate de bugetele alocate. Cu procesoare până la Intel Core i5 de generaţie 7, HDD de până la 1TB sau SSD de până la 256GB şi memorie DDR4 de până la 8GB, Vostro 15 3000 oferă instrumentul adecvat de productivitate pentru organizaţiile mici. Modelul 3568 oferă ecran opţional FHD şi multiple opţiuni grafice, incluzând grafică discretă de 2GB pentru supliment de productivitate atunci când se lucrează cu aplicaţii bogate în elemente grafice.

În plus, laptopul Vostro 15 3000 oferă TPM 2.0 hardware opţional pentru securitate la nivel comercial şi un cititor de amprentă digitală built-in opţional cu Windows Hello care permite utilizatorilor să se logheze rapid şi sigur cu o simplă atingere. Porturile HDMI şi VGA ale laptopului permit utilizatorilor să se conecteze la dispozitive externe, incluzând monitoare multiple cu porturi moştenite.

Noile laptopuri Vostro sunt dublate de serviciul de suport Dell, ProSupport Plus.