Internet/Telecom — September 20, 2016 at 11:51 am

Noul HTC Desire 10

by

Noul model HTC Desire™ 10, cu variantele pro și lifestyle, au camere foto de înaltă rezoluție pe ambele fețe ale telefonului, și include noul mod de fotografiere Panoramă Selfie, care surprinde imagini ultra-superangulare, precum și dotări de top, precum senzorul de amprente ultra-rapid.

HTC Desire 10 Pro
HTC Desire 10 Pro

Noul HTC Desire 10 lifestyle vine cu HTC BoomSound Hi-Fi Edition, introdus odată cu vârful de gamă HTC 10, și aduce în plus un sunet Hi-Res pe 24 de biți, care îți oferă o performanță audio puternică și clară, atât pe difuzoare cât și în căștile audio.

Începând de la camera foto principală de 20 MP, noul Desire 10 pro îți oferă detalii incredibile în fiecare cadru. Sunt incluse funcții pro, pentru ca tu să ai control de nivel DSLR asupra fotografiilor tale, și opțiuni presetate utile, precum modul sport și modul de noapte, care-ți permit reajustarea rapidă a setărilor camerei foto.

Noul HTC Desire 10 pro îți oferă mai mult spațiu pentru lucrurile importante, cu o memorie RAM uriașă, de 4 GB, și 64 GB spațiu de stocare*. Pe varianta HTC Desire 10 lifestyle ai până la 3 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare; așa că, indiferent pe care îl alegi, vei putea să stochezi destule fotografii, videoclipuri, filme, jocuri și altele. Și, dacă acest spațiu nu-ți este suficient, ambele variante au suport pentru card SD, oferindu-ți până la 2 TB de memorie suplimentară.

Toate aceste fotografii, jocuri și multe altele sunt susținute de un procesor octa-core pentru HTC Desire 10 pro și un procesor quad-core pentru HTC Desire 10 lifestyle, pentru ca totul să ruleze fluid. Acumulatorul face față cu brio chiar și la aceste viteze, cu un acumulator de 3000 mAh pentru Desire 10 pro și unul de 2700 mAh pentru Desire 10 lifestyle, ce îți permit să realizezi o mulțime de fotografii, să navighezi pe web și să te bucuri de multe ore de distracție între două încărcări.

HTC Desire 10 lifestyle va fi disponibilîncepând cu a doua p arte a lunii octombrie în Europa, prețul recomandat fiind de 299 euro. HTC Desire 10 pro va fi disponibil începând cu luna noiembrie în anumite regiuni din Europa.