Hardware — September 30, 2016 at 2:25 pm

ELKOTech Romania lanseaza NVR-ului Milestone Husky M550A

by
Milestone Husky M550
Milestone Husky M550

ELKOTech Romania anunţă lansarea de către Milestone Systems a platformei hardware NVR Husky M550A, cu scalare VMS. Aceasta este a doua mare lansare din ultimele şase luni a Milestone. Astfel, comunitatea are, acum, la dispoziţie două NVR-uri de mare performanţă care integrează tehnologii ce se regăsesc, în general, doar în datacenter-ele IT mari, la un raport calitate/preţ optim.

Milestone Husky M550A urmează să fie disponibil în ofertele partenerilor ELKO începând cu ultimul trimestru al anului curent. Acesta va dispune de două surse de alimentare, pentru o rezilienţă ridicată, şi va fi primul produs de acest gen care va integra un adaptor Intel X550. Adaptorul de reţea va permite realizarea de conexiuni la 10GbE nativ către sistemele de stocare enterprise dezvoltate de EMC, Dell şi HP. De asemenea, M550A va fi compatibil iSCSI şi FcoE.

Compatibilitatea cu aceste soluţii de stocare de mare performanţă oferă un acces securizat la date şi o capacitate de stocare virtual nelimitată. Prin exploatarea infrastructurii deja existente a utilizatorilor, costul de stocare poate fi minimizat, iar datele video pot fi accesate din orice aplicaţie.

Consumul de electricitate din centrele de date reprezintă o problemă reală pentru mediul înconjurător. Pentru a reduce consumul, Milestone Husky M550A a fost dezvoltat având la bază o arhitectură Intel. Astfel, sunt reduse semnificativ costurile pentru răcire şi este crescută şi fiabilitatea întregului sistem.

Milestone Husky M550A foloseşte şasiul modelului M50A şi garantează o performanţă la înregistrare de 1.400 Mb/s. atunci când este combinat cu un controller RAID şi setat RAID 5 sau RAID 10, NVR-ul atinge performanţa unui echipament de clasă enterprise. M550A suportă o capacitate de stocare internă de maxim 64TB, unităţile putând fi schimbate fără a fi necesară oprirea echipamentului.

Husky M550A deţine preinstalat software-ul XProtect Expert VMS. Astfel, integratorii nu vor fi nevoiţi să parcurgă alte teste de certificare, iar clienţii finali vor putea face rapid upgrade de la o versiune anterioară.