Evenimente — October 5, 2016 at 4:29 pm

Xerox DocuShare 7.0 lansata la IMW 2016

by
Xerox DocuShare 7.0
Xerox DocuShare 7.0

Cea mai recentă versiune a platformei Enterprise Content Management (ECM) permite companiilor să implementeze un mecanism performant de management al conţinutului pentru un control eficient al documentelor şi productivitate sporită.

DocuShare 7.0 gestionează și stochează centralizat informația la fața locului sau în cloud, facilitând colaborarea între angajați, clienți și parteneri prin găsirea rapidă a documentelor și punerea lor la lucru prin motorul puternic de gestionare a fluxurilor de business. Noua soluție se integrează nativ cu ecosistemul de echipamente Xerox ConnectKey, documentele scanate putând fi, astfel, direcționate automat către fluxuri de lucru personalizate pe baza rolurilor și funcțiilor îndeplinite în companie.

Peste 5.500 de companii din peste 90 de țări, inclusiv România, ce folosesc Xerox DocuShare, au observat beneficii remarcabile în utilizarea soluției, printre care se numără:
• Reducerea cu până la 80% a timpului petrecut pentru găsirea informaţiilor
• Reducerea cu 50% a cheltuielilor operaţionale
• Câştiguri semnificative şi reducerea deşeurilor datorită unui consum mai mic de hârtie şi energie
• Recuperarea informaţiilor în caz de forţă majoră, în aşa fel încât acestea sunt mereu protejate şi accesibile
• Respectarea normelor legislative prin versionări și audituri cuprinzătoare

La Internet & Mobile World 2016 experții Xerox și HTSS demonstrează la stand modul în care platforma Xerox DocuShare 7.0 poate ajuta companiile să administreze eficient cantităţi enorme de documente, în format digital şi tipărit.