Evenimente — October 6, 2016 at 1:50 pm

Cea mai mare companie japoneză de outsourcing intră pe piața din Romania

by

Pole To Win International (PTWI) anunță deschiderea primului său sediu din București, România, consolidându-și astfel poziția ca lider atât pe piața europeană de outsourcing, cât și pe cea globală, având deja mai mult de 30 de sedii la nivel mondial. PTWI București va furniza serviciile de bază ale companiei-mamă, incluzând asistență clienți, servicii de asigurare a calității funcționale, de traducere localizată și suport software.

2016 a fost pentru PTWI un an de extraordinară expansiune. Compania a anunțat deja noi sedii în Seattle, SUA și Hyderabad, India. De asemenea, SIDE, subsidiara PTWI, a anunțat extinderea operațiunilor în Shanghai, China și deschiderea unui nou sediu SIDE în Los Angeles la începutul anului 2017.

Teppei Tachibana,CEO si Deborah Kirkham, Presedinte si COO
Teppei Tachibana,CEO si Deborah Kirkham, Presedinte si COO

“Pole To Win își continuă extinderea în teritorii noi cu mult potențial ca și parte integrantă a strategiei de dezvoltare globală”, a declarat Deborah Kirkham, Președinte și COO în cadrul PTWI. “Am identificat Bucureștiul ca fiind o locație cheie pentru noi în Europa de Est, datorită culturii poliglote, comunității mari de gaming și pasionați de tehnologie din oraș, precum și posibilităților de dezvoltare continuă. Țelul nostru este ca clienții noștri să beneficieze în continuare de modelul nostru de business simplificat și aflat în continuă extindere, noua locație din București fiind a treia din rețeaua europeană.”

Adresa noului sediu Pole To Win Romania SRL va fi pe Bulevardul Timișoara nr. 26Z, Sector 6, București. Zona este bine deservită de transportul public fiind și puternic frecventată de studenții facultăților de profil tehnic din Capitală. Noul birou va include, pentru început, 20 de angajați, dar oferă posibilități de creștere la peste 100 de angajați.
În procesul de stabilire pe piața locală, Pole to Win a fost asistată de compania GRIFFES, care a consiliat PTWI în fiecare etapă, de la momentul prospectării pieței și până la lansarea oficială a operațiunilor în România.

“Companiile nou-intrate în România caută, în primul rând, o soluție locală pentru business-ul lor, cu cerințe și întindere globală, iar în al doilea rând, metode testate de stabilizare și creștere. Jumătate din succesul unui astfel de proiect constă în alegerea locației potrivite, iar cealalta jumătate în alegerea partenerilor pe termen lung. Ne bucurăm că am reușit să furnizăm pentru Pole to Win, cea mai mare companie japoneză de outsourcing, o platformă de dezvoltare, care să acționeze ca un catalizator pentru viitorul lor succes pe piață”, susține Andreea Păun, Managing Partner GRIFFES.

GRIFFES furnizează soluții complete pentru companii, începând cu selecția locației, identificarea facilităților de birouri sau producție, asigurarea accesului la asistență juridică, resurse umane, marketing și vînzări de calitate, până la inaugurarea și lansarea efectivă a operațiunilor.