Big Data&Analytics — October 19, 2016 at 9:18 am

Smart Investigator, soluția 100% românească pentru Big Data Security Analytics, prezentă la Cisco Connect 2016

by

 

Smart Investigator

Miercuri, 19 octombrie are loc la Willbrook Platinum Business ,,Convention Center, Cisco Connect 2016″, unul dintre cele mai mari evenimente IT organizate în această toamnă.

Beneficiind de un număr de aproximativ 1000 de participanți, Cisco Connect 2016 are în prim-plan tehnologiile viitorului: conceptul de metropole integral digitalizate, IoT, soluții pentru automatizarea și analiza în timp real a centrelor de date, securitate cibernetică și alte tehnologii marcante ale erei digitale.

Smart Investigator™ – platforma românească pentru Big Data Security Analytics, dezvoltată de experții de la Q-East Software, se va afla printre tehnologiile de vârf prezentate la Cisco Connect 2016, având un spațiu expozițional propriu în zona Industry Software Area.

Cisco™ este, începând din 2016, partener tehnologic Smart Investigator™. Soluția este integrată cu o serie de tehnologii performante Cisco™ – Adaptive Security Appliance (ASA), Identity Services Engine (ISE), Netflow, Sourcefire și compatibilă cu echipamentele de rețea Cisco™, pentru unificarea tuturor datelor dintr-o rețea informatică de tip Enterprise.

Smart Investigator™ asigură transformarea datelor preluate în evenimente de securitate, care pot fi corelate suplimentar cu date provenite din alte sisteme – Active Directory, SIEM-uri și aplicații, pentru ca managerii de securitate să beneficieze de vizibilitate totală asupra datelor, analiză completă în timp real, investigații, audit și monitorizare, printr-o serie de facilități inovatoare ale soluției, precum dashboard-urile contextuale, alertele și rapoartele pe industrii cu grad înalt de personalizare, ș.a.m.d.

Smart Investigator™ reușește prin parteneriatul cu Cisco™ să sporească gradul în care se realizează în acest moment securitatea completă a rețelelor de date, oferind în același timp, proactivitate și eficiență operațiunilor de intervenție în caz de atacuri cibernetice.

Participanții la evenimentul Cisco Connect 2016 care doresc să exploreze facilitățile soluției Smart Investigator™, sunt invitați să participe la sesiunile demonstrative organizate de dezvoltatorii soluției la standul Smart Investigator™, din cadrul zonei expoziționale Industry Software Area, pe tot parcursul desfășurării evenimentului, între orele 08.30-17:00.

Mai multe informații despre Smart Investigator, platforma pentru Big Data Security Analytics, puteți găsi pe site-ul www.smart-investigator.com.