EDUCATIE / JOB — October 20, 2016 at 6:37 am

Fundația Vodafone România sprijină renovarea secției de Neonatologie a Spitalului Constanța

by
Gala Fundatiei Vodafone Romania
Gala Fundatiei Vodafone Romania

Fundația Vodafone România și-a anunțat sprijinul pentru renovarea secției de Neonatologie a Spitalului Județean Constanța, prin dublarea sumei strânse în campania națională de strângere de fonduri care va fi organizată de Asociațiile Inima Copiilor și Dăruiește Aripi. Anunțul a fost făcut de Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România, în cadrul Galei Anuale a Fundației Vodafone România. Suma necesară pentru renovare este de 1,3 milioane de euro.

În cadrul Galei Anuale, Ravinder Takkar a adăugat că Fundația Vodafone România va oferi și o soluție de telemedicină ce va permite medicilor să monitorizeze copiii chiar și din afara spitalului și să transmită informații medicale vitale ori să organizeze video-conferințe cu medici specialiști din alte spitale din România și din străinătate.

Prima astfel de soluție de telemedicină a fost implementată cu ajutorul Fundației Vodafone România la Spitalul Marie Curie din București. Fundația a finanțat cu 1,4 milioane de euro construirea noii clădiri de patru etaje a spitalului Marie Curie în care sunt îngrijiți copiii nou-născuți, în cadrul unui proiect inițiat de Asociația Inima Copiilor.