Business — October 31, 2016 at 5:23 pm

Fortech deschide cel de-al doilea birou în Iași

by
Noul birou Fortech de la Iasi
Noul birou Fortech de la Iasi

Acțiunea reprezintă o continuitate a procesului de extindere început în primăvară, cu deschiderea centrului operational din Oradea și a primului birou din Iași. Compania deține sediul central în Cluj-Napoca, amplasat într-o clădire proprie de birouri și încă 3 spații închiriate în Cluj-Napoca.

Echipa tehnică din Iași a crescut organic, numărând în prezent 35 de specialiști și va contribui semnificativ la consolidarea prezenței Fortech în regiune. Expertiza echipei din Iași acoperă toate limbajele de programare majore (Java, .NET, C++, Mobile) și QA și vizează în continuare extinderea echipei nucleu cu specialiști cu experiență și abilități de management de proiect și leadership.

Consolidarea echipei Fortech crește capacitatea companiei de a răspunde cererii venite din partea clienților, printr-un model de construcție de echipe dedicate, care acoperă un proces complet de dezvoltare. Lucrând exclusiv pentru clienți din occident, portofoliul companiei include nume importante, cu precădere din domeniul automotive, sănătate, IoT (internetul lucrurilor), și eCommerce.