Enterprise Software — October 31, 2016 at 4:49 pm

Sage X3 e-Commerce – soluţie de e-Commerce bazată pe cloud

by
Platforma de e-Commerce
Platforma de e-Commerce

XM Symphony, proiectat de XM Developments, este platforma de e-Commerce bazată pe cloud, care permite în timp real integrarea în ambele sensuri cu Sage X3. În timpul ultimului Summit, Sage şi XM Developments au semnat un acord de tip OEM, care a permis includerea Symphony cu denumirea Sage X3 e-Commerce în lista de opțiuni Sage X3.

Această nouă soluţie eficientizează procesele generale de afaceri şi elimină necesitatea de a gestiona date din două locuri, modalitate abordată de majoritatea soluţiilor de acest tip.

Sage X3 e-Commerce a fost construită de la zero pentru a se putea integra perfect cu Sage X3. Rezultatul este o soluţie de e-Commerce bazată 100% pe cloud, care inserează comenzile şi plățile în timp real şi actualizează în mod automat magazinul on-line cu detalii despre produs, comandă şi client. Clienţii au astfel acces la informaţii în timp real, oriunde s-ar afla şi ori de câte ori au nevoie.

Securitatea reprezintă o prioritate pentru fiecare afacere. Securitatea este prin urmare o prioritate de top pentru Sage, astfel că s-au realizat teste riguroase asupra soluţiei.

Clienţii Deveho pot vedea imediat beneficiile integrării Sage X3 cu Sage X3 e-Commerce. Mai precis, principalele avantaje pe care le aduce integrarea noii soluţii de e-commerce sunt:

    • Asigură permanent consistenţa datelor din magazinul on-line cu datele despre produs, stoc, vânzări şi date despre clienţi din Sage X3.
    • Stimulează creşterea vânzările on-line datorită capacităților avansate de cross-sell şi marketing digital.
    • Accelerează crearea de noi magazine on-line, prin utilizarea de template-uri pre-setate, specifice fiecărei industrii sau domeniu.
    • Se integrează cu platformele de procesare plăţi şi oferă securitate şi scalabilitate.
    • Asigură compatibilitate şi continuitate pentru viitoarele versiuni Sage X3.