Data Center / Storage — November 3, 2016 at 4:34 pm

StruxureOn, un nou serviciu digital pentru centrele de date

by
Solutia StruxureOn de la Schneider Electric
Solutia StruxureOn de la Schneider Electric

StruxureOn™ este un serviciu digital care conectează echipamentele infrastructurii fizice a centrelor de date la cloudul Schneider Electric, pentru a livra servicii într-un mod mai simplu și rapid. Analiza datelor oferite de StruxureOn poate avertiza, în mod proactiv, cu privire la posibilele defecţiuni, îmbunătăţind fundamental capacitatea de a repara echipamentele importante înainte ca acestea să cedeze.

Ca parte a acestui serviciul digital, echipa Centrului de Service al Schneider Electric este pregătită să  detecteze de la distanţă sau, în situațiile care nu permit remedierea de la distanță, poate trimite un reprezentant pe teren care deţine toate informaţiile și echipamentele necesare să remedieze situația şi să reducă la minimum perioada de inactivitate. Centrul de Service al Schneider Electric asigură o monitorizare a incidentelor 24 de ore din 24, astfel încât administratorii centrelor de date şi ai clădirilor pot fi siguri că va fi inițiată o acţiune imediată pentru a reduce impactul asupra operaţiunilor centrului de date.

Centre de date care au integrată tehnologia Internet of Things

„Cu ajutorul StruxureOn, Schneider Electric valorifică puterea IoT pentru a le oferi administratorilor centrelor de date şi clădirilor informațiile, instrumentele şi suportul de care au nevoie pentru a anticipa şi preveni în mod proactiv incidentele şi întreruperile în  funcționarea sistemului”, a spus Mirela Danciu, Sales Director IT Distributors & System Integrators, APC by Schneider Electric.

Schneider Electric aduce tehnologia Internet of Things către centrele de date prin intermediul soluţiei StruxureOn, îmbunătăţind modul în care datele sunt analizate, înmagazinate şi livrate ca informaţii extrem de importante pentru îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor în ceea ce priveşte mentenanţa, timpul de funcționare şi mangementul incidentelor în centrele de date.

StruxureOn este momentan disponibil în America de Nord şi se aşteaptă să fie lansat global la finalul acestui anul spre începutul lui 2017. Pentru mai multe informaţii despre StruxureOn, vizitaţi site-ul Schneider Electric.