Retail / Horeca — November 8, 2016 at 12:57 pm

Factura fiscala? RBC va ofera solutia de care aveti nevoie!

by
Kiosk de facturare
Kiosk de facturare

RBC este intotdeauna in cautarea solutiilor care asigura clientilor sai o fluidizare a proceselor si o eficientizare a muncii. Kiosk-ul de facturare marca RBC este un exemplu elocvent: clientii marilor magazine sunt de multe ori firme mici si mijlocii care au nevoie de o factura fiscala pentru cumparaturirile facute.

Aici intervine experienta RBC, cu solutia sa de tiparire a facturii fiscale: acum puteti obtine ceea ce aveti nevoie prin aplicatia necesara, self-service, ce simplifica procesul si degreveaza activitatea operatorilor. E indeajuns sa folositi ecranul tactil, sa selectati limba, apoi scanati bonul sau introduceti manual detaliile acestuia si completati datele de facturare. Este momentul in care factura va apare pe ecran, pentru verificare si printare.

Trebuie sa mai stiti ca aplicatia este personalizabila si accepta bonuri pana la 30 zile vechime, existand si posibilitatea definirii unui scenariu de refuz.

Kiosk-ul inlocuieste practic resursa umana, impiedicand astfel unele neplaceri cum ar fi: formarea cozilor, erorile umane sau deplasarea in locuri indepartate.