EDUCATIE / JOB — November 9, 2016 at 10:40 am

Clienții eMAG au donat pentru elevii olimpici ai României

by

hai-la-olimpiada-2016-1Clienții eMAG au donat, în primele nouă luni ale anului, 221.000 de lei pentru susținerea proiectului „Hai la Olimpiadă!”, dezvoltat de Fundația eMAG, și au participat astfel la crearea unui cadru favorabil performanței în educație. Nu mai puțin de 62.000 de comenzi plasate pe eMAG au adus și o donație pentru programul „Hai la Olimpiadă!”.

În prezent, peste 3.000 de elevi se pregătesc gratuit în cele 22 de centre de pregătire pentru performanță la matematică, fizică și informatică din Baia Mare, Brașov, București, Buzău, Cluj, Constanța, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara. Aceștia sunt ghidați de 243 de profesori.

Programul „Hai la Olimpiadă!” a fost lansat în 2012, iar până în 2020, Fundația eMAG își propune ca centrele să funcționeze în cel puțin 20 de orașe din țară și cel puțin 5.000 de elevi să beneficieze de pregătire în cadrul lor.

În fiecare an, Fundația eMAG susține, pe lângă centrele de performanță „Hai la Olimpiadă!”, organizarea Olimpiadelor de matematică, fizică și informatică și premiază elevii și profesorii care reprezintă cu succes România la competițiile internaționale. În paralel, Fundația eMAG dotează anual laboratoare de informatică și fizică din liceele în care se desfășoară cursurile centrelor de pregătire. Mai multe despre programul „Hai la Olimpiadă!”: http://hailaolimpiada.ro/