Evenimente — November 15, 2016 at 8:46 pm

Săptămâna Sustenabilităţii EFdeN 21-27 Noiembrie

by
Săptămâna Sustenabilităţii EFdeN
Săptămâna Sustenabilităţii EFdeN

Săptămâna Sustenabilității a avut loc prima dată în 2015, cu ocazia finalizării reconstrucției prototipului EFdeN în București și deschiderea sa ca EFdeN 4C Primul Centru de Cercetare al Condițiilor de Confort din România.

Anul acesta continuă cu a doua ediție, în perioada 21-27 Noiembrie, care isi propune să puna bazele tradiției de a strange în fiecare an, oamenii din medii diferite, cu provocări diferite, însă cu aceași dorință de a schimba lumea în care trăim, în una mai bună.

De luni până vineri vor fi identificate probleme şi vor fi propuse soluţii la provocările actuale, discutând cu specialiști din domeniu, reprezentanți ai mediul privat, din administrație și ONG-uri. Dezbaterile vor avea loc la masa EFdeN și vor include subiecte tematice ca: inovaţia în România, cum putem fi sustenabili, Bucureşti ca oraş inteligent, strategia energetică naţională şi cum putem sprijini sistemul educaţional românesc.

În fiecare zi vor avea loc workshop-uri tematice, ocazie cu care punem în practică ceea ce am învățat și învățăm lucruri noi. Vom testa aplicații de realitate augmentată și vom înțelege procesele care stau în spatele acestei tehnologii, vom recicla creativ deșeurile de pe șantier și vom veni cu propuneri multidisciplinare pentru a face eficiente energetic clădiri existente din București.

Dacă ești student și vrei să te implici în schimbare, înscrie-te şi ia parte la workshop-uri!

Sâmbătă, de Ziua EFdeN, sunteti invitati să fiți alături, să descoperiți ce s-a realizat până în prezent, care sunt obiectivele EFdeN 2017-2018.

Duminică este Ziua Responsabilității, dedicata activităților cu copiii, pentru educarea lor în legătură cu ce înseamnă sustenabilitatea și responsabilitatea.

Mai multe detalii despre programul săptămânii găsiţi în Agenda evenimentului.