NEWS — November 17, 2016 at 12:18 pm

Consorțiul UniSystems câștigă Contractul ESP-DIMSIS pentru Agenția Europeană a Medicamentului

by

 

logo_unisystemsUniSystems, ca parte a Consorțiului IT4U, a fost distinsă prin înaltul contract cadru ESP- DIMSIS de către Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), pentru furnizarea de servicii de dezvoltare, implementare și mentenanță a sistemelor de software și de informații ale Agenției. Consorțiul IT4U este format din Everis Consultancy Ltd, partener principal al consorțiului și Unisystems S.A., CTG IT Solutions S.A., Sopra Steria Benelux S.A. în calitate de parteneri.

Misiunea EMA este aceea de a promova excelența științifică în evaluarea și supravegherea medicamentelor, în beneficiul sănătății publice și a animalelor, iar responsabilitatea sa principală este de a proteja și promova sănătatea publică și a animalelor prin evaluarea științifică, monitorizarea siguranței și supravegherea medicamentelor pentru uz uman și veterinar.

În cadrul contractului de patru ani de o valoare estimată de 80 milioane EUR, Consorțiul UniSystems va oferi o gamă largă de consultanță în domeniul TIC și a serviciilor de implementare, care acoperă întregul ciclu de viață al unui sistem informatic, precum și servicii specializate de consultanță în infrastructură, având ca scop contribuția la viziunea Agenției pentru schimbare în mediul de reglementare a medicamentelor, aflat într-o dezvoltare rapidă.

Yiannis Loumakis, Managing Director al UniSystems, a comentat: ,,La UniSystems suntem mândri că am fost selectați de către EMA pentru a furniza servicii critice de IT și suntem încântați de oportunitatea de a furniza consultanță high-end, care va crește eficiența și va accelera parcursul Agenției către viziunea sa pentru viitor. Suntem hotărâți să continuăm furnizarea de servicii prompte, cu cunoștințe solide și profesionale care să răspundă nevoilor clienților noștri și să susținem în continuare poziția noastră pe piața europeană.”