Hardware — November 22, 2016 at 9:25 pm

Canon lansează seria imageRUNNER ADVANCE C7500

by

Canon a actualizat gama de multifuncţionale din portofoliul imageRUNNER ADVANCE, odată cu lansarea seriei imageRUNNER ADVANCE C7500.

canon-1

 

canon-2Proiectate pentru a răspunde volumelor mari de producție, noile imprimante multifuncţionale color A3 (MFP) sunt echipate pentru a livra, în mod constant, documente de înaltă calitate, îmbunătățind totodată costurile de imprimare.

Pornind de la succesul seriei imageRUNNER ADVANCE C7200, modelele imageRUNNER ADVANCE C7580i, imageRUNNER ADVANCE C7570i și imageRUNNER ADVANCE C7565i beneficiază de cea mai nouă generație a platformei imageRUNNER ADVANCE, pentru o utilizare facilă și un management al imprimării de cel mai înalt nivel.

Calitate superioară, de fiecare dată

Pentru departamentele cu utilizatori numeroși, din cadrul organizațiilor mari, seria C7500 oferă soluții de imprimare la calitate imbatabilă și eficiență ridicată. Pentru companiile care doresc să iasă în evidență prin excelența documentelor imprimate, Seria C7500 folosește tehnologii de top utilizate pentru gama imagePRESS, oferind o calitate superioară a imprimării, ceea ce duce la consolidarea valorii brandului.

Eficiență imbatabilă, beneficii maxime

Având in vedere importanța tot mai crescută pe care documentele imprimate o au in cadrul organizațiilor, Seria C7500 ajută la producerea locală de documente la o calitate superioară, datorită opțiunilor diverse de finisare, în medii din cele mai variate. Seria C7500 aduce valoare adăugată în aricarei companii, datorită fiabilității sale, având  rezultate uimitoare la fiecare utilizare, chiar și în mediile de lucru în care se imprimă intensiv.

Echipată cu platforma imageRUNNER ADVANCE, care va fi utlizată și pentru dispozitivele viitoare, Seria C7500 îmbunătățește productivitatea, datorită fluxurilor inteligente de lucru cu documentele, oferind utilizatorului o experiență intuitivă. Softul Universal Login Manager (din pachetul standard) oferă o experiență unică, asupra folosirii personalizate a funcțiilor și raportării, având la bază nevoile utilizatorilor. Dispozitivele pot fi echipate și cu softul opțional uniFLOW, care oferă o soluție unică, centralizată de control al accesului utilizatorilor și al tuturor elementelor de imprimare și scanare dintr-o flotă.

Fluxuri de lucru optimizate și moderne

Seria C7500 are un design bazat pe cerințele clienților, fiind concepută pentru a crește eficiența și a îmbunătăți performața la nivel de organizație. Utilizând cea mai avansată generație a platformei imageRUNNER ADVANCE, dispozitivele pot fi ușor personalizate pentru a răspunde nevoilor unor medii de lucru unice, sau a fluxurilor de lucru individuale, oferindu-le utilizatorilor toate funcțiile de procesare și management al documentelor necesare pentru a îmbunătăți performanța, a reduce costurile și a minimiza pierderile.

Pe măsură ce firmele încearcă să imbunătățească productivitatea, permițând personalului să lucreze oriunde și oricând, integrarea continuă cu aplicațiile de business și cu soluțiile tip cloud asigură o conectivitate instantanee a Seriei C7500 la procesele și mediile de lucru mobile deja existente.

Având la bază gama impresionantă de funcții de securitate Canon, seria imageRUNNER ADVANCE C7500 simplifică managementul setărilor de securitate și extinde suportul oferit utilizatorilor. Prin consolidarea și centralizarea controlului setărilor dispozitivelor, managerii și administratorii IT se pot bucura de un volum de muncă optimizat, precum și de un sistem adaptabil politicilor de securitate existente. În plus, funcția de HDD Encryption codifică automat informațiile stocate pe dispozitiv, pentru a proteja compania de eventuale scurgeri de informații.

Seria imageRUNNER ADVANCE C7500 este disponibilă în Europa incepand cu data de 1 noiembrie 2016.