Business — November 23, 2016 at 10:19 am

Luxoft și UBS continuă parteneriatul

by

partenerLuxoft a semnat un acord de trei ani cu UBS, cea mai mare bancă elvețiană, în prezent unul dintre cei mai mari clienți ai Luxoft. Acordul prevede un minimum de cheltuieli în valoare de 300 de milioane de dolari, și anume 100 de milioane de dolari pe an, în medie. Pe durata acestui acord Luxoft va avea statutul de furnizor strategic pentru UBS IT.

Cadrul strategic al parteneriatului include servicii de consultanță în afaceri și tehnologie pentru eficientizarea costurilor de respectare a reglementărilor și transformare digitală inovatoare în domenii precum comercial, financiar, contabilitate, reglementare și altele.

„Colaborarea Luxoft și UBS are la bază o relație de parteneriat puternică, iar compania noastră participă la derularea operațiunilor acestei bănci și la îndeplinirea misiunilor sale complexe încă din 2006. Practic, ajutăm UBS să utilizeze la adevăratul lor potențial tehnologii și procese inovatoare, precum cloud, big data, analiza de date și învățarea automată cu scopul de a optimiza activitatea băncii și de a transforma modul în care aceasta interacționează cu baza ei de clienți. Suntem bucuroși să fim un partener de încredere pentru UBS și să îi asistăm în activități cum ar fi simplificarea infrastructurii IT, îmbunătățirea continuă a performanței sau trecerea la un nou model de activitate reciproc avantajos bazat pe servicii gestionate cu accent pe rezultate,” a declarat Dmitry Loschinin, Președinte și CEO, Luxoft.

„Luxoft este un furnizor de încredere pentru UBS de zece ani, iar noul acord de parteneriat este o dovadă a relației stabile pe care am construit-o de-a lungul anilor. Suntem încrezători în capacitatea Luxoft de a ne ajuta în procesul de transformare la nivel mondial, având în vedere înțelegerea profundă pe care specialiștii Luxoft o au asupra industriei serviciilor financiare și abilitățile acestora de implementare a soluțiilor de tip end-to-end. Pe viitor, scopul nostru este să continuăm dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație orientate spre client, care să ne permită să oferim cea mai bună experiență de utilizare a serviciilor noastre”, a declarat Michael Dargan, CIO UBS.