NEWS — November 23, 2016 at 11:33 am

Noua campanie de review pentru produse nJoy

by

poza-comunicat_campanie-de-reviewBrandul nJoy îi provoacă acum pe cei pasionați de hardware și IT la o nouă campanie de review. Toți cei interesati să testeze și dispusi să-și împărtășească punctul de vedere și rezultatele cu ceilalți sunt invitați să ia parte la campania Your . of review. Înscrierile se fac la adresa de e-mail your.ofreview@njoy.ro până la data de 3 decembrie 2016.

Campania se va desfășura până la data de 16 decembrie 2016.

Efortul review-urilor va fi răsplătit cu premii exclusive. Doritorii trebuie să acceseze http://www.njoy.ro/ro/testimonials/campania-your-of-review unde vor găsi detalii complete și modalitatea de participare.

Tema campaniei se bazează pe cuvintele-cheie siguranță și protecție necesare pentru echipamentele IT, cât și alte electronice, de aceea vor fi disponibile pentru test o gamă de UPS și una de surse gaming. Eficiența și performanța acestor elemente de sistem sunt foarte importante în decizia de achiziție, iar experimentându-le în mod direct este ocazia perfectă în conturarea unei imagini mai clare a comportamentului de funcționare.

Modul în care review-erul își organizează experimentul rămâne la limita imaginației sale, indiferent că se gândește la video, text, imagini, schițe etc. Creațiile vor fi jurizate de angajații Dai-Tech, iar cele mai bune vor fi premiate după cum urmează:

Locul 1: o tabletă Tityos 10

Locul 2: o tabletă Turnus 8

Locul 3: 2 smartphone-uri de 5 inchi 4G (2 review-eri vor fi premiați)

Locul 4: 1 sursa gaming Woden 650

În plus, toți participanții vor avea parte de o surpriză garantată.

Această campanie dorește să reunească pasionații de tech și review și să pună în evidență puncte de vedere originale pentru produse de interes pentru întreaga comunitate de hardware și IT&C. Aceasta comunitate este una foarte importantă, iar brandul nJoy este foarte interesat în expunerea transparenței și veridicității performanței produselor sale.

Mai multe detalii despre campanie poți găsi la următorul link http://www.njoy.ro/ro/testimonials/campania-your-of-review si pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/nJoyRO

Toate premiile oferite poartă amprenta brandului nJoy.