Evenimente — November 23, 2016 at 11:39 am

Profero, premiul Best Use of Technology la Internetics 2016

by

my-heartbeatsProfero a obtinut premiul special pentru Best Use of Technology cu aplicatia My Heartbeats, dezvoltata pentru Orange, la Internetics 2016, unul dintre cele mai importante festivaluri dedicate industriei online din Romania. De asemenea, agentia a castigat doua trofee Gold cu aceeasi aplicatie, la categoriile Social media – Mobile App, respectiv Digital Brand Experience.

Aceasta performanta continua succesul inregistrat de Profero la IAB MIXX Awards 2016, cand a castigat marele premiu al festivalului – Best Digital Mixx 2016, precum si categoria Best Interactive Experience. In acelasi timp, este confirmata din nou expertiza agentiei in proiecte deopotriva creative si complexe din punct de vedere tehnologic, fiind a doua oara cand Profero castiga premiul pentru Best Use of Technology la Internetics.

„Inima Profero a batut puternic luni seara cu fiecare premiu obtinut la Internetics. My Heartbeats este o aplicatie foarte iubita de utilizatori si apreciata de juriile de specialitate, iar memorabilitatea ei a fost confirmata nu numai de cele peste 580.000 de downloads, dar si de premiile obtinute in cadrul a trei festivaluri importante. Multumim echipei Orange pentru incredere si suntem mandri de parteneriatul pe care il avem”, a declarat Veronica Savanciuc, Presedinte & CEO, Lowe Group.