IT Efficiency / Sustainability — November 24, 2016 at 9:13 pm

Radu Voicu, CEO Enterprise Concept: Centric BPM permite operarea oricărui proces de business cu un minimum de resurse umane

by

Three friends working on laptop. The main focus is on the man on the left.

Grupul Enterprise Concept, jucător de pe piața BPM din România, anunță lansarea platformei pentru managmentul proceselor de business Centric BPM, dedicat optimizării proceselor și creșterii performanțelor companiilor, în urma unei investiții de 300.000 de euro, realizată în ultimele 10 luni.

Platforma, care poate acomoda și modela orice proces, oricât de complex,  este deja utilizată de o serie de clienți. Printre procesele deja integrate în platformă pentru primii clienți se numără cele din zona de acțiune a CFO, de achiziții, logistică etc.

Pentru 2017, grupul își propune să aibă cel puțin 15 clienți noi și o pondere de 15 – 20% din cifra de afaceri să vină din zona de licențe și mentenanță. Enterprise Concept are în vedere o creștere a cifrei de afaceri cu 50% în 2017, până la nivelul de 3 milioane de euro, față de nivelul de 2 milioane de euro estimat pentru acest an.