Inovatii — November 24, 2016 at 8:46 pm

Epilatorul cu IPL de la Panasonic. Și pentru părul facial.

by
Epilator IPL Panasonic
Epilator IPL Panasonic

Nu există femeie care să nu viseze că pielea îi este perfect netedă și că va veni ziua când nu mai are grija epilatului. Dar ziua aceea a venit! Căci epilatorul cu IPL de la Panasonic tocmai asta face. Te ajută să scapi repede și definitiv de părul de pe corp. Inclusiv de cel de pe față datorită accesoriului special.

Un alt avantaj: tratamentul cu tehnologie IPL stimulează eliminarea celulelor moarte, lăsând pielea radiantă și mai fin texturată. Pentru rezultate optime, tratați fața cu tehnologia IPL o dată la 3 zile.


Epilator cu accesorii minune

epilator-panasonic-es-ed-96
Epilator Panasonic ES-ED 96

Când auzi ”epilator” te gândești, firește, la îndpărtarea părului nedorit. Însă menținerea frumuseții este un proces complex în care folosești multe…ustensile. Cum ar fi dacă toate s-ar regăsi într-un singur pachet? Cum ar fi să cumperi un epilator dar pe lângă el să ai perie de față și pentru coate sau piatră de călcâi? Moale și prietenoasă cu pielea, noua perie de față cu vibrații sonice atenuează impactul asupra pielii, îmbunătățind în același timp performanțele de curățare. Elimină urmele persistente ale machiajului zilnic, ceea ce spălarea manuală convețională nu o poate face.

Produsele sunt disponibile în magazinele partenerilor Panasonic – Altex, eMag, Media Galaxy, T&T Consulting și în alte magazine de profil din România.