Hardware — November 29, 2016 at 2:13 pm

Moxa lansează computerul industrial pentru aplicații de automatizare MC-1100

by

mc-1100ELKOTech Romania anunţă lansarea de către Moxa a MC-1100, un computer industrial cu montare pe șină DIN, conceput să facă față cerințelor speciale întâlnite la aplicațiile industriale de automatizare în medii de lucru dificile, atât pentru interior, cât și pentru exterior.

MC-1100 are un design avansat de management termic care îi asigură fiabilitatea și funcționarea la temperaturi extreme (-40 ~ 70°C) fără a utiliza un ventilator. În plus, se integrează perfect în instalațiile din industria grea, petrol și gaze sau aplicații marine, fiind compatibil cu standardele DNV, IEC 60945, ATEX și IECEx Zone 2.

Seria MC-1100 este concepută să ofere performanțe ridicate, versatilitate și un control mai bun în aplicațiile industriale de automatizare. De aceea, modelele vin dotate cu procesoare Intel® Atom™ seria E3800, foarte eficiente din punct de vedere al consumului de energie, patru porturi de rețea Gigabit, două porturi serial, o ieșire video VGA și una DisplayPort, precum și două posibilități de stocare (slot SD și CFast). Mai mult, MC-1100 deține și un slot mini PCIe ce permite instalarea unui modul Wi-Fi sau unul 3G/4G LTE.

moxa-2Din perspectiva suportului software, MC-1100 utilizează pachetele de monitorizare proactivă și recuperare facilă oferite de Moxa. Acestea maximizează timpul de funcționare al sistemului, oferind companiilor o modalitate ușoară și rapidă de a monitoriza continuu starea sistemelor și pentru a stabili cele mai eficiente măsuri de mentenanță predictiva.

“Performanțele ridicate, porturile multiple şi capacitatea de a funcționa la temperaturi cuprinse între -40°C și 70°C fac ca MC-1100 să fie perfect pentru o varietate largă de aplicații industriale de automatizare”, a declarat Taita Chou, Product Manager Moxa pentru divizia Mission-Critical Panel Computing.

Caracteristici:
• Procesor Intel Atom din seria E3800;
• Funcționare normală în medii dificile cu temperaturi cuprinse între -40 și 70°C;

  • Capacitate de stocare prin două slot-uri de expansiune (SD și CFast);
    • Două ieșiri video (VGA + DisplayPort);
    • Interfețe de conectare variate: 2 x serial, 4 x Giga LAN, 4 x DI, 4 x DO, 2 x USB 2.0;
    • Socket mini-PCIe pentru carduri Wi-Fi, 3G, LTE și GPS;
    • Tensiune de intrare de la 12 la 36 V DC;
  • Include opțiunea Moxa Smart Recovery;
    • Certificare IEC 60945, DNV și Zone 2.

 

În România soluțiile Moxa se distribuie prin canalul de parteneri ELKOTech Romania, computerul industrial MOXA MC-1100 fiind inclus în portofoliu. Mai multe informații despre Moxa MC-1100 găsiți la: http://www.moxa.com/Event/Sys/2016/MC-1100_Automation_Computer/index.htm