NEWS — November 29, 2016 at 1:54 pm

Norbert Ebinger preia managementul D-Link Romania

by

norbert-ebinger-photoNorbert Ebinger, care în prezent deține poziția de District Manager pentru Ungaria, România și Bulgaria în cadrul D-Link Europe, va prelua și managementul operațiunilor din România, decizie efectivă imediat. Aceasta preia conducerea companiei de la Laurențiu Trocan și va coordona activitățile de la Budapesta.  

Norbert Ebinger este alături de echipa D-Link Europe de aproape cinci ani și are o vastă experiență în poziții de management ocupându-se de operațiunile companiei în Ungaria, Cehia și Slovacia înainte de a prelua în 2016 poziția de District Manager pentru Ungaria, România și Bulgaria. Înainte de a se alătura companiei D-Link, Norbert a ocupat poziții de vânzări și management în cadrul ZyXEL Communications Corp, unul dintre cei mai importanți producători de soluții broadband pentru furnizorii de servicii internet.

Strategia D-Link la nivel global, dar şi local este de a-și consolida poziția ca producător și funizor de soluții pentru companii și utilizatori individuali, dar și ca furnizor de servicii.

D-Link are un portofoliu extins de echipamente de reţelistică, supraveghere video, gama de produse smart office și mydlink Home care permit realizarea de automatizări pentru diferite procese prin intermediul unor dispozitive conectate la internet. De asemenea, D-Link investeşte în mod constant în produse şi servicii cloud.