Foto-Video-Audio — December 5, 2016 at 2:23 pm

Efectele uimitoare ale muzicii asupra creierului. Cum ajută un sistem audio performant la obținerea lor.

by

sc-pmx100-7Cât de mult influențează muzica activitatea creierului am aflat, între timp, cu toții. Specialiștii au dovedit că, atunci când ascultăm melodii vesele sau sentimentale, săltărețe sau relaxante, sistemul nervos vegetativ suportă modificări care afectează tensiunea arterial sau ritmul cardiac, de exemplu. Și atunci, cum să nu fie important aparatul care redă muzica?

Panasonic propuneo serie de minisisteme si difuzoare precum:

• Microsistemul High Res SC-PMX100 cu căști High Res RP-HD5 gratuite. Tweeterul Super Sonic reproduce cu precizie frecvenţele ultra-înalte, de până la 100 kHz, întâlnite de regulă în formatele de înaltă rezoluţie. Modelul SC-PMX100 oferă, de asemenea, un algoritm îmbunătăţit pentru procesarea semnalului, asigurând o reproducere clară a sunetului chiar şi la volum scăzut.

• Minisisteme de putere mare, SC-MAX4000, putere 2400W, AIRQUAKE BASS, functie DJ, acces nelimitat la conținut prin intermediul aplicației MAX JUKEBOX, NFC si Bluetooth.

• Sistemele de difuzoare wireless din seria ALL pot fi controlate prin intermediul unui smartphone, cu ajutorul aplicatiei Music Streaming de la Panasonic. Aceasta permite redarea aceleeași melodii în mai multe difuzoare amplasate în camere diferite, pentru un party reușit sau melodii diferite pentru fiecare difuzor din fiecare camera, în funcție de preferințe.

Modelul SC-ALL05 – rezistent la apă, poate fi amplasat și în baie;

Difuzorul wireless SC-RB5 – compact și rezistent la praf și picături de apă, este companionul perfect la întâlnirile cu prietenii. Rezonează cu suprafața pe care este amplasat, producând un sunet extrem de puternic și un bas intens;

Soundbar pentru televizor, model SC-HTB485, cu bluetooth, NFC și subwoofer wirelss, potrivit pentru televizoarele din categoria 32-55 inch;

Produsele sunt disponibile în magazinele partenerilor Panasonic – Altex, eMag, Media Galaxy, T&T Consulting și în alte magazine de profil din România.