EDUCATIE / JOB — December 8, 2016 at 3:46 pm

Wand.education™ – platforma care îi ajută pe profesori să creeze ușor lecții interactive

by

logo_wand-educationSIVECO Belgia, filiala din Bruxelles a SIVECO România S.A., anunță lansarea pe piață a Wand.education™. Promisiunea Wand.education™ este de a oferi profesorilor, printr-o platformă intuitivă și accesibilă, întregul suport necesar pentru crearea unui conținut educațional interactiv de calitate, într-un mod simplu și rapid.

Începând cu 5 decembrie 2016, profesorii își pot crea contul Wand Create care este și va rămâne întotdeauna gratuit, având astfel acces imediat la 512 Mb spațiu de stocare, 15+ Activități de Învățare, Grupuri de Elevi, la Biblioteca de Resurse Multimedia și la Biblioteca de Lecții create de alți profesori, precum și la Rapoartele de Învățare.

Dacă se înscriu în contul Wand Inspire, vor putea să dezvolte, distribuie și să utilizeze și mai multe lecții interactive, să-și gestioneze spațiul de lucru personal, să acceseze rapoarte de învățare avansate, beneficiind în același timp de suport tehnic premium.

Sunt disponibile, de asemenea, şi abonamente special create pentru Școli, prin care instituțiile beneficiază de discounturi de volum.

Cu Wand.education™ profesorii pot crea prezentări dinamice folosind activitățile de învățare predefinite disponibile în aplicație, precum galerii de imagini, hot-spot, cuvinte încrucișate, diagrame și multe altele. De asemenea, profesorii au posibilitatea să livreze conținutul creat pe orice device (PC, tabletă sau telefon mobil) și să evalueze performanțele elevilor.

Una dintre caracteristicile de bază ale Wand.education™ este posibilitatea de a importa, extrem de ușor, în editorul aplicației, lecțiile deja create în alte formate (prezentări sub formă de slide-uri realizate în PowerPoint™, spre exemplu).

La nivel global tot mai mulți profesori își creează propriile lecții digitale (în Marea Britanie, spre exemplu procentul de profesori depășește 95%).Ei își doresc flexibilitate în ceea ce privește crearea de conținut personalizat, adaptat nevoilor propriilor elevi. Wand.education™ a fost dezvoltat exact pentru a simplifica livrarea de conținut educațional, în urma consultării a numeroşi profesori, administratori de școală și traineri educaționali din Marea Britanie.

În plus, Wand.education™ le permite profesorilor să monitorizeze progresul înregistrat de elevi prin rapoarte inteligente, detaliate. Pe scurt, pentru fiecare lecție livrată elevilor profesorii primesc informații agregate sau individuale care îi ajută în înțelegerea mai clară a progresului elevilor. Aplicația îi sprijină, de asemenea, pe profesori în dezvoltarea activităților de evaluare formativă, în corectarea concepțiilor greșite, precum și în consolidarea cunoștințelor de bază.

Wand.education™ este disponibil în limbile română și engleză, iar alte adaptări lingvistice vor fi realizate de-a lungul anului 2017.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați https://wand.education