NEWS — December 20, 2016 at 12:55 pm

Doar 50 de bani – atat costa un ciclu de uscare a hainelor cu uscatorul de rufe inovator de la Electrolux

by

 

uscatorul-de-rufe-electrolux-edh3988tdwPromotor al tehnologiilor eficiente si a sustenabilitatii mediului, Electrolux ofera o noua inovatie pe piata electrocasnicelor din Romania, prin lansarea unui uscator de rufe ce inregistreaza un consum energetic de doar 1.1 kw la un ciclu de uscare, echivalentul a 50 de bani. Adaptat nevoilor consumatorilor, uscatorul de rufe de la Electrolux reprezinta un reper in ingrijirea hainelor, prin tehnologii profesionale de inalta eficienta energetica si functii ce aduc un confort sporit in eforturile casnice zilnice.

In general, electrocasnicele sunt printre cei mai mari consumatori de energie intr-o locuinta, insa Electrolux propune o solutie inteligenta pentru noua generatie de uscatoare, prin care un singur ciclu de uscare inregistreaza un consum de energie foarte scazut. Functiile inovatoare nu sunt dedicate doar eficientei energetice, ci si unei ingrijiri performante, asemenea serviciilor profesionale, ce asigura o uscare delicata, chiar si a articolelor din lana, matase sau casmir.

 “In contextul cresterii interesului fata de consumul inteligent al resurselor, Electrolux se adapteaza ultimelor tendinte in eficienta energetica si creaza cu fiecare produs realizat, un standard de comportament responsabil in utilizarea resurselor. De aceea, cel mai nou uscator de rufe Electrolux va face diferenta pe piata locala de profil prin performantele sale deosebite la fiecare ciclu de uscare si prin tehnologii ce vor moderniza stilul de viata al consumatorului, intr-un mod sustenabil”, a declarat Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

Performanta ridicata cu facturi mai mici

Rezultatele deosebite la uscare, pentru toate tipurile de tesaturi, se datoreaza tehnologiei inovatoare cu pompa de caldura a uscatorului. Cu ajutorul functiei HeatPump, uscatorul de rufe Electrolux functioneaza la o temperatura mai joasa cu aproximativ 25% fata de echipamentele conventionale, oferind beneficii duble: hainele isi pastreaza aspectul nou un timp indelungat, iar incadrarea in clasa superioara de eficienta energetica, A+++, se va reflecta si in facturi mai mici.

Ingrijirea hainelor la cele mai inalte standarde

Uscarea traditionala a hainelor determina deterioarea tesaturilor si inmultirea bacteriilor preluate din mediul extern. De aceea, uscatorul de rufe Electrolux beneficiaza de sistemul inteligent OptiSense, creat special pentru a ajusta timpul de uscare in functie de cantitatea rufelor si pentru a monitoriza gradul de umiditate al hainelor, astfel incat chiar si cele mai delicate tesaturi sa isi pastreze elasticitatea, cu un consum energetic de doar 50 de bani la fiecare ciclu de uscare. In plus, uscatorul de rufe Electrolux dispune si de un program special de uscare pentru articolele din lana, certificat Woolmark Blue, ce te scapa de grija uscarii puloverelor sau a paltoanelor care in general, necesita o ingrijire mai atenta.

Economiseste timp si energie

Extrem de practic si flexibil, uscatorul de rufe Electrolux beneficaza de un singur filtru de curatat, astfel incat sa economisiti energie si timp in mentenanta, atunci cand va ingrijiti hainele. Uscatorul de rufe se bucura de sistemul inteligent de curatare EcoFlow, ce include un singur filtru eficient de curatare, asigurand un flux continuu de aer, cu un consum mic de energie.

De la functii care faciliteaza o utilizare rapida si practica a uscatorului, pana la tehnologii care ofera performanta nu doar in ingrijirea delicata a hainelor, ci si in eficienta energetica, uscatorul de rufe Electrolux este solutia ideala pentru a va optimiza confortul atunci cand va ocupati de ingrijirea hainelor din garderoba.

Scapa de provocarea uscarii hainelor in sezonul rece cu Electrolux si beneficiaza de oferta

La final de an, Electrolux va ajuta sa va ingrijiti hainele fara sa va mai ganditi la consumul de energie. Pana in data 31 decembrie 2016, puteti achizitiona uscatorul de rufe  EDH3988TDW, precum si alte uscatoare Electrolux aflate in promotie si primiti pe loc echivalentul energiei consumate de uscator sub forma de reducere de pret. Pentru a profita de promotie, trebuie sa inregistrati achizitia si bonul fiscal, pe site-ul www.registerelectrolux.com pana pe 15 ianuarie 2017.

Pentru mai multe detalii despre produsele si promotiile Electrolux, puteti accesa www.electrolux.ro sau pagina oficiala de Facebook  www.facebook.com/Electroluxromania.