Evenimente — January 5, 2017 at 11:11 am

TP-Link lansează Deco, prima linie de sisteme Wi-Fi, la CES 2017

by

TP-Link lansează la Consumer Electronic Show 2017 noua linie de sisteme Wi-Fi Deco pentru întreaga locuință, pentru conexiuni la Internet mai rapide și stabile, indiferent de numărul de dispozitive conectate. 

deco_m5Cele două dispozitive din seria Deco sunt:

  • Routerul Deco M5 care folosește cea mai nouă tehnologie mesh Wi-Fi pentru conectivitate optimă în fiecare încăpere a locuinței.
  • Routerul Deco M5 Plus cu powerline încorporat este cea mai avansată versiune de router datorită tehnologie powerline încoporate. Acesta este primul sistem Wi-Fi Whole-Home ce include atât capabilități Wi-Fi cât și powerline într-un dispozitiv de mici dimensiuni, furnizând conexiuni puternice pentru dispozitivele wireless din întreaga locuință.

Pe lângă seria TP-Link Deco și întreaga gamă de accesorii pentru locuințe, TP-Link prezintă routerul Gigabit Wireless MU-MIMO AC2300 și dispozitivul range extender cu MU-MIMO RE650.

  • Routerul Wireless Gigabit cu MU-MIMO AC2300 suportă vizionarea de filme în format 4K concomitent cu sesiuni de gaming datorită celei de-a doua generații a tehnologiei Wi-Fi IEEE 802.11ac care permite routerului să comunice cu mai multe dispozitive în același timp și să optimizeze conexiunea pentru fiecare dintre ele. În plus, permite prioritizarea jocurilor și a filmelor sau alocarea unor benzi pentru dispozitivele cele mai utilizate.
  • Range extender-ul Wi-Fi AC2600 RE650 extinde semnalul Wi-Fi în întreaga locuință, eliminând zonele moarte și căderile de semnal. RE650 este compatibil cu orice router Wi-Fi, access point sau router modem pentru a extinde acoperirea Wi-Fi și performanța dispozitivelor din orice colț al casei.

neffos-x1TP-Link va expune și cea mai nouă serie de smartphone-uri Neffos, X1, cu cele două modele X1 și X1 Max, lansate în toamna anului trecut. Cele două smartphone-uri îmbină designul premium cu performanța pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare.