Enterprise Software — January 13, 2017 at 11:22 am

CA Technologies oferă guvernanţă îmbunătăţită pentru o mai bună protecţie contra ameninţărilor interne

by

ca identityPeste 90% din organizaţii susţin că noile reglementări europene de protejare a datelor personale vor avea impact asupra modului în care ele colectează, folosesc şi procesează datele personale

CA Technologies a lansat recent o nouă actualizare a soluţiei CA Identity Suite, care include integrarea cu CA Privileged Access Manager pentru guvernanţa conturilor privilegiate şi noi opţiuni de instalare în scopuri de creştere a agilităţii, vitezei şi uşurinţei de utilizare în cazul managementului identităţii şi al guvernanţei accesului, astfel ajutând la economisirea timpului şi a banilor.

“Tehnologia de management al identităţii şi accesului este proiectată să protejeze şi să impulsioneze afacerile şi iniţiativele de transformare digitală,” a spus Mordecai Rosen, senior vice president şi general manager, divizia CA Security. “Cea mai nouă versiune a soluţiei CA Identity Suite întăreşte securitatea prin furnizarea unei guvernanţe sporite a utilizatorului care să ajute la evitarea ameninţărilor interne, şi care dispune de şabloane testate ale fluxurilor de lucru şi de o nouă opţiune virtuală de aplicare prin care instalarea se accelerează în mod dramatic. Acest fapt permite clienţilor noştri să îşi concentreze timpul şi resursele asupra construirii de aplicaţii şi servicii noi şi obligatorii, în loc de a le folosi pentru instalări şi integrări ale infrastructurilor existente”.

Guvernanţa privilegiată ajută la evitarea ameninţărilor interne

Integrarea CA Identity Suite cu CA Privileged Access Manager adaugă un nou nivel de securitate şi de măsuri de conformitate pentru utilizatorii privilegiaţi. Integrarea adresează nevoia unor procese consistente de guvernanţă şi a unei imagini holistice a tuturor accesărilor efectuate de utilizatori – dispunând de privilegii sau nu. Cu capabilităţi de gestionare a certificărilor de acces, cererilor, provizionărilor şi de-provizionărilor, soluţia CA Identity Suite ajută la asigurarea aplicării practicii “celui mai mic privilegiu” pentru utilizatorii care dispun de privilegii, astfel încât aceştia să aibă doar accesul de care au nevoie pentru a-şi îndeplini sarcinile. De asemenea, soluţia ajută la prevenirea acţiunilor frauduloase sau eronate prin capacitatea de a segrega verificările de sarcini asupra utilizatorilor cu drepturi privilegiate şi asupra rolurilor, activităţii şi accesului lor.

“Gartner este de părere că din integrarea tehnologiilor PAM cu alte tehnologii în cadrul protofoliului de soluţii de management al identităţii accesului rezultă o valoare considerabilă. Una din oportunităţile specifice de integrare implică tehnologiile PAM şi tehnologia de guvernanţă şi administrare a identităţii (IGA). O soluţie PAM şi IGA combinată oferă organizaţiilor control şi vizibilitate crescute, precum şi guvernanţă asupra tuturor conturilor de utilizator în mediul lor, ceea ce ajută la reducerea vulnerabilităţilor precum ameninţările interne,” scria Lori Robinson, analist Gartner, în cadrul raportului Securing Privileged Accounts Through PAM and IGA Integration.

Instalarea şi configurarea simplificată oferă economii de costuri şi scalabilitate

Noile instrumente de instalare includ o aplicaţie virtuală şi scenarii de utilizator testate şi preconfigurate, care dotează clienţii CA Identity Suite cu o experienţă de utilizator îmbogăţită şi abilitatea de a satisface mai rapid nevoile de securitate şi conformitate, la costuri mai mici.

În cadrul unui studiu efectuat în rândul a peste 100 de utilizatori de CA Identity Suite, 70 la sută dintre ei relatează că folosirea CA Identity Suite le-a redus costurile cu mai mult de 25 la sută. Noua aplicaţie virtuală reduce costurile şi mai mult prin faptul că timpii de instalare şi configurare scad de la ordinul zilelor la ordinul minutelor, astfel încât soluţia intră în funcţiune mai rapid pentru a sprijini nevoile de business şi de conformitate. De asemenea, organizaţiile pot evita recurenţa costurilor de licenţiere software cu ajutorul aplicaţiei care furnizează instanţe pre-instalate ale sistemului de operare, serverului de aplicaţii şi directorului de fişiere.

Cea mai nou versiune de CA Identity întregeşte aplicaţia virtuală în sensul accelerării timpilor de generare valoare

Suita include Deployment Xpress – un domeniu de scenarii preconfigurate de utilizare, extras din sute de implementări efectuate. În loc de a se dezvolta scenarii comune de management al identităţii de la zero, scenariile pre-configurate satisfac cele mai multe nevoi ale clienţilor pentru servicii comune şi consistente de management al identităţii, şi sunt instalate cu uşurinţă şi rapiditate în întreaga organizaţie. Ceea ce poate lua săptămâni de zile pentru configurare în cazul altor soluţii se poate face în doar câteva zile cu CA Identity Suite, chiar în cazul în care clienţii vor să personalizeze fluxurile de aprobare documente sau brandingul.

Vizitaţi CA.com/security pentru mai multe informaţii despre portofoliul de securitate CA şi despre CA Identity Suite.

SolvIT Networks este partener CA Technologies din 2005 si distribuitor al intregii suite de solutii de securitate, infrastructure management, service management, application performance management, project and portfolio management, DevOps, in calitate de CA Strategic Partner. De asemenea SolvIT este Gold Service Partner, fiind partener preferat al CA Tehnologies in Orientul Mijlociu si Africa de Nord (CA MENA), Europa de Est si tarile din fosta Iugoslavie.