NEWS — January 13, 2017 at 11:02 am

D-Link a lansat camera HD Omna™ 180, compatibilă cu Apple HomeKit

by

D-Link Omna 180 Cam HDD-Link a lansat în cadrul CES 2017 camera HD Omna™ 180 (DSH-C310). Primul dispozitiv din familia Omna compatibil cu Apple HomeKit, camera de supraveghere D-Link este o soluție comodă și fiabilă pentru monitorizarea casei sau a unui spațiu de birou.

Cu un design elegant și modern, Omna™ 180 CamHD oferă un unghi de vizualizare de 180 de grade pentru a monitoriza întreaga încăpere și o rezoluție video 1080 pixeli Full HD, pentru o calitate superioară a imaginii. De asemenea, beneficiază de funcții de securitate avansate – criptare end-to –end și autentificare între dispozitiv și iPhone, iPad ori iPod touch.

Tehnologia Apple HomeKit permite setarea camerei foarte ușor și rapid, prin intermediul aplicației Apple Home în iOS 10 sau o versiune ulterioară. Imediat ce aplicația detectează mișcare, utilizatorii vor putea vedea imagini din casă în timp real pe iPhone sau iPad. Camera HD Omna™ 180 este compatibilă cu toate dispozitivele HomeKit-ului, permițând astfel scenarii cum ar fi aprinderea luminilor sau declanșarea alarmelor atunci când se detectează mișcare.

Pentru mai multe informații vizitați: http://www.dlink.com/ro