Inovatii — January 16, 2017 at 3:22 pm

IFTTT se alătură oficial programului pentru parteneri Friends of Hue

by

 

HUE_IFTTT_RAIN_02Philips Lighting anunță parteneriatul cu platforma pentru smart home IFTTT în cadrul programului Friends of Hue, oferind o certificare suplimentară a compatibilității Philips Hue cu software-ul IFTTT.

IFTTT aduce împreună aplicațiile preferate, precum cele de prognoză meteo sau de management al contactelor, și le conectează prin intermediul Applet-urilor, totul pentru a crea o nouă experiență în utilizare.

Integrate cu sistemele Philips Hue încă din 2013, Applet-urile IFTTT permit conectarea utilizatorului la peste 400 de servicii care să îmbunătățească modul în care este controlată o casă inteligentă.

Spre exemplu, utilizatorii pot folosi Applet-uri pentru a declanșa schimbarea nuanței în care iluminează Philips Hue atunci când Stația Spațială Internațională se află deasupra locuinței sau chiar să își modifice culoarea în nuanțele echipei de fotbal favorite atunci când aceasta marchează un gol. Mai mult, cu Philips Hue, lumina devine albastră dacă meteorologii prognozează că va ploua.

Din 12 ianuarie, IFTTT a devenit partener oficial în programul Friends of Hue, iar pentru a sărbători evenimentul, cele două companii lansează o competiție globală adresată utilizatorilor finali.

Pentru a se înscrie în concurs, aceștia trebuie să propună o idee de Applet care să îi ajute în îndeplinirea promisiunilor făcute cu ocazia trecerii în noul an sub forma unei postări pe pagina de Facebook Philips Hue sau direct pe propriul profil de Facebook sau Twitter, folosind hashtag-ul #HueOnIFTTT. Toate înscrierile vor fi analizate de un juriu format din specialiști Philips Lighting și IFTTT, iar participantul cu cea mai creativă idee va câștiga produse Philips Hue în valoare de 2.000 de euro.

Descoperiți modul în care Philips Hue este integrat cu sistemul IFTTT: https://ifttt.com/hue.