Securitate — January 26, 2017 at 12:42 pm

Supraveghere video de exterior, performantă şi accesibilă financiar

by

 

FotoELKO_ForensicAxisDifference1Industria supravegherii video este într-o continuă schimbare, atât la nivel de produse şi tehnologii, cât şi în privința modelelor de business. Ultima principală lansare care a condus la o schimbare de paradigmă a avut loc în 2014, odată cu lansarea primelor camere 4k, printre care şi modelul AXIS P1428- E. Camera Axis integra un senzor capabil să redea imagini la o rezoluţie de 3840 x 2160 pixels, la 30 cadre pe secundă, fiind recomandată tuturor companiilor şi utilizatorilor ce aveau nevoie de cadre foarte detaliate.

Apariţia noului standard a condus însă şi la o schimbare a poziţionării tuturor produselor. Începând cu acel punct, camerele IP cu senzor Full HD şi HD au devenit mai accesibile. În plus, chiar dacă senzorul este mai mic, datorită tehnologiillor şi componentelor performante, acestea pot reda imagini detaliate, care pot conduce inclusiv la o recunoaştere facială. Astfel de produse pot face ca tranziţia companiilor de la supravegherea analogică la cea digitală să se facă mai uşor, la costuri reduse. ELKO Romania propune cele mai bune opțiuni de tehnologie pentru supraveghere video eficientă, dar, mai ales, soluția potrivită proiectului vizat.

AXIS M1124-E şi AXIS M1125-E, pentru performanță în supravegherea video ELKO Romania deţine în portofoliul său actual de produse două camere de supraveghere IP ce pot fi folosite cu succes în aproape toate scenariile de supraveghere video de exterior. Modelele AXIS M1124-E şi AXIS M1125-E integrează componente şi technologii de ultimă generaţie, oferind imagini de calitate, la un preţ corect. Prima cameră integrează un senzor 720p, iar cea de-a doua unul full HD, ambele oferind imagini la 25/30 de cadre pe secundă. Printre tehnologiile integrate se numără Axis WDR-Forensic Capture (permite obţinerea unor imagini excelente, chiar şi în cele mai dificile condiţii de iluminare) şi Axis Zipstream (reduce necesarul de lățime (exemplu de imagine obţinută fără WDR) (exemplu de imagine obţinută cu WDR) de bandă şi stocare).

Cele două camere fixe Axis pot fi folosite în mediul retail, bancar, sau pentru supravegherea clădirilor de birouri. Modelele sunt rezistente la acţiunile de vandalism, fiind conforme specificaţiilor standardului IK10. În plus, datorită conformitatii la standardele IP66 şi NEMA 4X, acestea nu sunt afectate de praf, ploaie sau zăpadă.