NEW TECHNOLOGY — January 30, 2017 at 6:48 am

Accenture lansează Liquid Studio în Londra ca să accelereze transformarea digitală a afacerilor

by

London Liquid Studio GraphicAxat pe inteligenţa artificială, Agile şi DevOps, mediul de încercare Liquid Studio ajută clienţii la accelerarea inovării prin creare rapidă de prototipuri şi dezvoltare de aplicaţii

Accenture şi-a deschis primul laborator de testare Liquid Studio bazat în Marea Britanie, în inima districtului de afaceri din Londra. Liquid Studio este special construit pentru a ajuta la accelerarea ciclurilor de inovaţie şi dezvoltare software, oferind clienţilor un mediu deschis în care ei îşi pot accelera următoarea etapă a transformării digitale. În cadrul Liquid Studio, clienţii pot transforma rapid concepte în produse, având nevoie doar de timpi de ordinul zilelor pentru a dobândi ceea ce lua înainte luni de zile. Experimentele bazate pe tehnologii inovatoare printre care se numără inteligenţa artificială (AI) şi Internet of Things (IoT) ajută organizaţiile să devină mai agile din perspectiva operaţiunilor şi experienţei clienţilor lor.

Clienţii vor lucra alături de inginerii Accenture la utilizarea arhitecturilor contemporane, componentelor reutilizabile şi instrumentelor inteligente de automatizare. Viteza creării de aplicaţii prototip şi custom este mărită prin folosirea principiilor de dezvoltare Agile şi DevOps, care scurtează în mod crucial timpul până la impactul în zona de afaceri. Aplicaţiile dezvoltate în Liquid Studio ajută la livrare pe baza viziunii Future of Applications de la Accenture privind software-ul inteligent, fluid şi conectat.

,,Londra s-a impus ca o locaţie uimitoare unde inovaţia, viteza şi scala de lucru se îmbină armonios,” a spus Emma McGuigan, senior managing director, Accenture Technology. ,,Vele mai avansate afaceri digitale înţeleg cum să fructifice tehnologiile inovatoare şi dispun de capacitatea de a se mişca rapid atunci când e nevoie de schimbare. Deschiderea unui centru Liquid Studio atât de aproape de locaţia din Londra a acestor companii le va ajuta pe acestea să construiască experienţe digitale şi să descătuşeze noi valori. Centrele Liquid Studio fac parte integrantă din arhitectura Accenture Innovation Architecture, şi servesc drept punct vital de conexiune între crearea rapidă de prototipuri şi realizarea practică de software pentru lumea reală.”

Centrul Liquid Studio din Londra dispune de capabilităţi de frunte din zona AI şi cognitive computing, însă oferă şi expertiză în IoT, cloud, blockchain şi securitate, printre alte soluţii tehnologice esenţiale. Liquid Studio beneficiază de faptul că face parte din ecosistemul de alianţe Accenture. Această reţea permite centrului să folosească inovarea deschisă pentru a duce tehnologiile de ultimă oră şi expertiza digitală de la comunitatea start-up la zona de dezvoltare pentru clienţi. Este una din modalităţile utilizate de Accenture pentru a utiliza inovaţia în scopul ajutorării clienţilor să-şi ,,imagineze şi inventeze” viitorul.

Locaţia din Londra va colabora cu centrele Accenture Liquid Studios din Silicon Valley, Paris, Milano, Nantes şi Kronberg, precum şi cu Accenture Labs, unde Accenture incubează şi transformă în prototipuri concepte noi prin intermediul unor proiecte de cercetare-dezvoltare aplicată. Accenture intenţionează să deschidă şi alte centre Liquid Studio în alte părţi ale lumii în 2017.

Accenture Innovation Architecture reuneşte capabilităţile companiei – de la cercetare, fonduri de capital şi laboratoare la studiouri, centre de inovaţie şi centre de livrare – pentru a dezvolta şiu furniza inovaţii disruptive pentru clienţi şi pentru a le extinde mai rapid.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.accenture.com/liquidstudiolondon