Hardware — February 1, 2017 at 9:20 am

Canon i-SENSYS, o imprimantă pentru medii de lucru cu ritm intens

by

Canon Europe a lansat produsul i-SENSYS LBP312x, o imprimantă de dimensiuni reduse, cu randament ridicat, care va putea fi folosită în medii de lucru cu ritm intens, unde spaţiul reprezintă o problemă. Noul echipament combină capacitatea de imprimare în culori clare şi bogate, la viteze mari. Modelul dispune de tăvi de hârtie de mare capacitate, imprimare faţă-verso şi conectivitate mobilă versatilă. 

LBP312x Optional Cassette x 3 Open FSRO imprimantă versatilă de bază, pentru birou

Canon LBP312x este o imprimantă alb-negru pentru medii de lucru cu ritm intens, ce oferă avantaje în termeni de viteză, spaţiu ocupat, calitate a imprimării, capacitatea de hârtie și costurile de funcționare. Productivitatea ridicată şi design-ul compact o recomandă pentru utilizare în orice tip de mediu de lucru cu activitate intensă, în care e nevoie frecvent de imprimare rapidă – de la domeniile în care se lucrează direct cu clientul, precum sănătate sau retail, la mediile de lucru cu activitate foarte intensă, precum domeniul logistic, financiar sau juridic.

Dimensiuni compacte

Imprimanta Canon LBP312x are la bază un motor de imprimare inovator, mai compact şi foloseşte cartuşe de toner, mai mici. Amprenta sa mică permite aşezarea imprimantei aproape de utilizatori, oferind acces imediat la imprimare monocolor de calitate superioară, la viteză mare, indiferent unde vă desfăşuraţi activitatea.

Productivitate mare şi punere în funcţiune rapidă

Tehnologia folosită pentru imprimanta Canon LBP312x se bazează pe un motor de imprimare îmbunătăţit, care este compact şi extrem de eficient în acelaşi timp, oferind materiale imprimate în format A4 şi A5 la viteze de 43ppm, respectiv 65ppm. Imprimanta poate trece de la modul oprit la modul imprimare în doar câteva secunde, atunci când modurile Quick Start Up sau Recovery sunt activate iar cartuşele cu randament ridicat asigură imprimarea unui număr consistent de pagini până la folosirea unora noi.

Opțiuni de configurare versatile

Imprimanta Canon LBP312x este dotată cu o casetă pentru hârtie încorporată, cu capacitate de 550 de coli şi i se pot adăuga până la trei casete de hârtie pentru 550 de coli fiecare. Aşadar, pe lângă mărirea cantităţii de hârtie pentru a reduce frecvenţa de reîncărcare, aveţi, de asemenea, posibilitatea de a imprima pe maxim patru dimensiuni diferite de hârtie, pe diferite tipuri de coli cu antet sau formulare, fără a fi nevoie să reîncărcați.

Mobilitate şi integrare uşoară în flota de imprimante existentă

Canon LBP312x acceptă o serie extinsă de tehnologii cloud şi mobile, inclusiv aplicaţia Canon PRINT Business, Apple AirPrint, Mopria şi Google Cloud Print. În plus, imprimanta este optimizată pentru medii PCL şi PostScript şi este compatibilă cu servicii gestionate, inclusiv cu sistemul Canon de gestionare a operaţiilor de management de la distanţă e-Maintenance şi cu serviciul de gestionare uniFLOW.

Anil Jagpal, European Marketing Manager, Canon Europe, a declarat: „Canon dezvoltă produse colaborând cu clienţii noştri, pentru a le înţelege nevoile.  Imprimanta LBP312x a fost creată pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care aveau nevoie de generarea unui volum mare de documente pentru grupuri de lucru mici sau în medii de lucru compacte.  Departamentele sau afacerile din domeniul juridic, financiar şi logistic au nevoie periodic să imprime cantităţi mari de documente foarte importante şi în acelaşi timp, să îşi păstreze spaţiul de lucru restrâns la minim, aşadar consider că acesta este echipamentul ideal pentru rezolvarea acestor nevoi.  Conectivitatea mobilă şi integrarea în reţea face imprimanta ideală pentru grupurile de lucru cu activitate intensă iar compatibilitatea cu uniFLOW permite integrarea uşoară într-o infrastructură de imprimante deja existentă.”

Noile echipamente vor fi disponibile începând cu luna februarie, 2017.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.canon.ro