NEWS — February 7, 2017 at 8:52 am

Apple lansează o nouă actualizare la macOS

by

macbook proApple anunță lansarea unei noi actualizări pentru macOS, care include o serie de îmbunătățiri la sistemul de consum al energiei și la managementul bateriei. Versiunea actualizării a fost testată anterior pentru asigurarea unei implementări optime care să nu pună probleme asupra integrității datelor sau a echipamentului pe care este instalat.

Actualizarea vine în special pentru laptopul MacBook Pro 2016 care încă de la lansare a avut probleme cu consumul bateriei foarte rapid. O actualizare a mai fost realizată în decembrie când a fost eliminat timpul rămas de utilizare a bateriei, care era destul de ireal, inducând utilizatorii în eroare.

În recenta actualizare a mai fost inclusă o funcție de reducere a consumului bateriei din cauza graficii sistemului de operare, dar și o creștere a eficienței energetice în timpul utilizării funcțiilor grafice ale Adope Pro Premiere. Totuși, nu este sigur dacă actualizarea lansată va rezolva în totalitate problema consumului rapid al bateriei.