Mobilitate — February 7, 2017 at 2:13 pm

O gama noua de scannere 2D de la Zebra

by

2017-ian-ref-1La inceputul acestui an, Zebra a introdus o familie noua de produse, destinata atat segmentului premium, cat si celui mediu: gamele DS8100 si DS2200, variante imbunatatite ale scannereului 1D LS2208, atat de apreciat de clienti (8.5 milioane de modele vandute in lume!).

Scannerul DS2200 ofera un upgrade eficient din punct de vedere financiar pentru o scanare 2D ce pastreaza toate beneficiile unei imagini de exceptie; este vorba de un scanner care nu compromite performanta in favoarea pretului.

Beneficiile sunt multiple: scaneaza coduri de bare cu 53% mai rapid decat orice competitor, citesc coduri multiple indiferent de suprafata pe care sunt aplicate, indiferent de lizibilitatea codurilor ( 1D, 2D, DPM etc) si sunt usor de setat si de implementat in orice aplicatie din productie; sunt construite pentru a fi usor de manevrat; au disponibile si modele fara fir.

Eficiente din punct de vedere financiar, cititoarele de coduri de bare bazate pe tehnologie imager oferite de RBC livreaza cea mai buna performanta intr-o gama larga de conditii de operare specifice de business. Tehnologia de varf, combinata cu experienta vasta si cunostintele avansate ale specialistilor RBC in acest domeniu, asigura trasabilitatea produselor si permit optimizarea proceselor operationale ale clientilor nostri.