Mobilitate — February 7, 2017 at 1:55 pm

O revolutie in lumea mobilitatii – echipamentele Zebra cu platforma Android!

by

zebraMobilitatea este cuvantul de ordine in afacerile moderne. In cadrul acestui concept, echipamentele Zebra cu sistem de operare Android reprezinta varful de lance. Este vorba despre cea mai larga gama de echipamente destinate companiilor si optimizate pentru Android. Zebra cu sistem de operare Android reprezinta o oportunitate de neegalat pentru companiile care urmaresc cresterea afacerilor si stimularea vanzarilor.

Peste tot in lume, echipamentele Zebra cu platforma Android prezinta o evolutie incredibila: in retail, transporturi, logistica, depozitare, productie, sanatate etc. Nici o afacere care necesita transport si logistica nu poate prospera fara solutii de mobilitate rezistente si flexibile, implementabile in orice conditii si in orice medii.

Comerciantii cu amanuntul si managerii de depozite ar trebui sa stie permanent localizarea a mii de produse. Producatorii doresc actualizari pentru zeci de linii de asamblare de produse. In domeniul asistentei medicale, acuratetea datelor ajuta la mentinerea unei relatii de succes cu pacientul. Pe scurt, putine companii isi permit, in lumea frenetica a zilelor noastre, sa supravietuiasca fara echipamentele Zebra cu sistem de operare Android.

Tehnologia cu platforma Android ofera securitate in munca, eficienta, productivitate, precizie si se adreseaza unui spectru larg de industrii: distributie si retail, productie, depozitare, transport si logistica, asistenta medicala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a putea beneficia de aceasta noua tehnologie de varf. Specialistii RBC va stau la dispozitie pentru orice intrebare suplimentara!