Business — February 8, 2017 at 11:11 am

KPMG este lider pe piața tranzacțiilor în România și la nivel global

by

kpmgIn 2016, KPMG a fost recunoscută de Thomson Reuters și Bloomberg drept liderul pieței globale de servicii M&A pentru întreprinderile mici și mijlocii dintre firmele Big Four și M&A boutique.

Conform Thomson Reuters Mid-Market M&A Review, KPMG este lider de piață în domeniul M&A în anul 2016 cu 432 de tranzacții anunțate și finalizate, cu valori de până la 500 de milioane de dolari. În plus, KPMG și-a păstrat poziția de lider în European Involvement Mid-Market Rankings, cu 321 de tranzacții, și în Eastern Europe Involvement Mid-Market Rankings, cu 33 de tranzacții.

Bloomberg M&A Advisory League Tables plasează KPMG în fruntea pieței globale de servicii M&A pentru întreprinderile mici și mijlocii (tranzacții de până la 50 de milioane de dolari) cu 245 de tranzacții și o valoare totală de 1,2 miliarde de dolari conform valorilor tranzactiilor anuntate. În Global Private Equity Mid-Market Rankings, KPMG ocupă prima poziție în ceea ce privește tranzacțiile cu valori de până la 50 milioane de dolari, cu 81 de tranzacții în valoare de 378 de milioane de dolari.

În România, KPMG Deal Advisory rămâne lider de piață în ceea ce privește numărul de tranzacții finalizate, potrivit DealWatch M&A League Board din 2016. Cele 10 tranzacții finalizate în 2016 includ companii dintr-o gamă largă de industrii precum: energie, telecomunicații, afaceri imobiliare, industria prelucrătoare și online.

 

 

Tags