Foto-Video-Audio — February 15, 2017 at 11:24 am

Canon prezintă câteva actualizări pentru Staţia de Conectare CS100, pentru o capacitate şi mai mare de stocare şi partajare

by

Staţia de Conectare CS100Canon anunţă o actualizare la Staţia de Conectare CS100 – o modalitate uşoară de a vă stoca, vizualiza şi partaja imaginile şi filmele, toate într-un singur loc. Importarea şi exportarea pe şi de pe dispozitive multiple este acum şi mai la îndemână datorită firmware-ului 2.5, odată cu introducerea trasferului de filme de pe dispozitive inteligente prin aplicaţia Connect Station. Ţinând cont de posibilităţile existente de a importa imagini şi clipuri video cu ajutorul sloturilor de card, SD şi CF a portului USB sau wireless prin NFC şi Wi-Fi, acum clipurile video de pe telefonul mobil sau tableta dumneavoastră pot fi stocate şi vă puteţi bucura de ele acasă.

Noua actualizare asigură, de asemenea, viteze de import mai mari, cu transferuri de la un calculator prin intermediul unei reţele într-o treime din timpul folosit anterior actualizării. Alte funcţii noi includ redarea în buclă infinită a unui album pe un ecran – ideal pentru a vă asigura că aveţi mereu fotografii afişate – precum şi posibilitatea de a opri complet funcţia de oprire automată.

Staţia de Conectare CS100:

  • Transferaţi fără efort fotografii şi filme de pe aparatul foto, PC sau carduri de memorie
  • Partajaţi cu uşurinţă conţinut cu dispozitivele inteligente folosind aplicaţia Connect Station
  • Bucuraţi-vă de fotografiile şi filmele din mai multe dispozitive într-un singur loc
  • Partajaţi imaginile pe reţele sociale, în cloud sau cu altă Staţie de conectare
  • Imprimaţi fotografiile direct din Staţia de conectare la imprimanta dvs. wireless