Business — February 16, 2017 at 11:25 am

XAPT Solutions a încheiat anul 2016 cu servicii în creştere

by

XAPT Solutions, partener principal Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics a semnat în decursul anului 2016 acelaşi număr de proiecte cu clienţi noi ca şi în anul precedent. Valoric, rezultatele au fost diferite – serviciile au continuat să crească, în timp ce cuatumul licenţelor a înregistrat o scădere.

Image00030„Justificarea acestor rezultate se regăseşte în trendul conturat de piaţa internaţională a soluţiilor ERP, inevitabil prezent şi în România, unde companiile aleg din ce în ce mai mult beneficiile oferite de subscripţii, pe bază de abonamente lunare, disponibile în Cloud sau variante hibride şi din ce în ce mai puţin soluţii on-premise”, conform celor declarate de Mihai Madussi, Managing Director, XAPT Solutions.

„Proiectele începute anul trecut vin să completeze aria noastră de expertiză, companiile producătoare fiind, în continuare, cele pe care ne focusăm. Cereri au mai fost şi din sectorul distribuţiei şi al retailului.

Anul 2017 aduce noutăţi în portofoliul de produse XAPT. Ca întotdeauna, ne aliniem tendinţelor cerute de mediul de business, un prim pas în acest sens fiind acela de a lansa propria soluţie dezvoltată pe platforma Microsoft Dynamics NAV. Vom acoperi astfel o nişă nouă, targetul vizat nefiind încă explorat de soluţiile noastre existente. Este o oportunitate pentru un segment de business care nu are multe opţiuni în ceea ce priveşte soluţiile de business.

Poziţia noastră în piaţă în acest moment ne permite să ne dorim să devenim un trendsetter. Din punctul nostru de vedere, 2017 va schimba structura pieţei soluţiilor de business, cu siguranţă în favoarea clienţilor”, a completat Mihai Madussi, Managing Director.

XAPT Solutions are o experienţă de peste 20 ani, concretizată la momentul actual în peste 190 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă.

XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Canada, Ungaria, România, Slovacia, Statele Unite ale Americii și are parteneriate strategice în multe alte țări.