NEWS — February 17, 2017 at 9:52 am

Lansare router Linksys WRT32X

by

Linksys WRT32XELKO Romania anunţă lansarea noului router de gaming Linksys WRT32X. Dezvoltat împreună cu Rivet Networks, producătorii soluţiilor de reţea Killer™ pentru PC-uri şi laptop-uri, Linksys WRT32X este primul şi singurul router de gaming ce integrează modulul Killer Prioritization Engine.

Astfel, pasionaţii de jocuri se pot bucura de un echipament de reţea special optimizat pentru PC-uri bazate pe chipset-ul Killer. Datorită acestui modul router-ul este capabil să realizeze un management permanent al traficului de reţea.

Trăim într-o eră în care gaming-ul a evoluat, ajungând să fie o parte integrantă a modului de viaţă. Astfel, putem uşor contura portretul unui pasionat de gaming, care, pe lângă jocuri, utilizează servicii VoIP pentru a ţine legătura cu prietenii, se uită la stream-uri pe Twitch, sau descarcă un nou update, toate acestea în acelaşi timp. Însă, nu de puţine ori, aceeaşi reţea este folosită de alţi membri ai familiei, fie pentru a viziona un film online, a verifica email-ul sau a descarca un nou update de IOS. Astfel, reţeaua devine destul de încărcată, fiind nevoie de un dispozitiv capabil să optimizeze traficul de date, oferind prioritate gaming-ului, acolo unde fiecare mică întrerupere poate însemna pierderea unei partide.

Din punct de vedere al dotărilor, WRT32X vine echipat cu un procesor ARM Dual-Core tactat la 1.8 GHz, un modul wireless 802.11ac Wave 2 Dual-band 3×3 dotat cu tehnologie Tri-Stream 160, memorie flash de 256MB, memorie RAM DDR3 de 512MB şi cinci porturi SOHO-grade Gigabit Ethernet switch cu TCAM. Software-ul se bazează pe un kernel de Linux, codul sistemului de operare fiind scris pentru a oferi o experienţă fără întreruperi, cu performanţe superioare. Însă, principalele inovaţii sunt implementarea modulului Killer Prioritization Engine şi interfaţa de utilizare customizată pentru a promova setările de reţea importante pentru gaming.