NEWS — February 20, 2017 at 11:35 am

Verificare aparate electrocasnice Bosch

by

Aragaz BoschBSH Electrocasnice SRL face apel la toti posesorii de aragazuri marca Bosch, produse in perioada august 2006 – octombrie 2011, si la posesorii de plite incorporabile pe gaz marca Bosch, din inox, de 60 cm latime, cu butoane de control pe partea dreapta, produse in perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011, sa verifice daca aparatul lor electrocasnic este afectat de aceasta noua actiune voluntara de siguranta.

Apelul este adresat în mod particular clientilor care si-au verificat aparatele in campania anterioara si ale caror racorduri nu au necesitat inlocuire, pentru a mai verifica aparatele inca o data. Cauza este o posibila defectiune la un racord de conectare la gaz. In anumite circumstante pot avea loc scurgeri de gaz si in cazuri extrem de rare poate aparea un risc de explozie.

Fiecarui proprietar al unui aparat afectat ii va fi oferita gratuit la domiciliu inlocuirea racordului de conectare la gaz de catre un tehnician de service autorizat. Pentru evitarea oricarui pericol potential, proprietarii aparatelor afectate trebuie sa opreasca imediat alimentarea cu gaz a aparatului si sa intrerupa utilizarea acestuia pana la inlocuirea racordului.